Catherine Hoogmartens

Be yourself, everyone else is already taken!

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

"Catherine heeft echt het talent om te luisteren en ze kan er echt voor zorgen dat je opnieuw in jezelf gelooft. Ze is heel open en je voelt je meteen op je gemak. Haar aanpak is heel persoonlijk en heeft mij echt geholpen".

Ellen Mollu, freelance translator & copywriter,
volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

"Catherine heeft het talent om je direct op je gemak te laten voelen, zet je op het juiste spoor en motiveert je om ook daadwerkelijk stappen te ondernemen".

Cindy Mandervelt, Key Accountmanager bij Sanofi,

volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Na 25 jaar als werknemer in verschillende functies in HR en sales, van consultant tot leidinggevende, besloot ik als zelfstandige loopbaancoach te starten. Ruime kennis van de arbeidsmarkt helpt me hierbij. Ik hou ervan om professionals te coachen om het beste uit zichzelf te halen.

Ik begeleid hen in het vinden van een juiste job, het ontwikkelen van hun talenten en het werk maken van hun carrièrepad. Mijn jarenlange ervaring en positivisme wil ik inzettten om mensen te begeleiden naar een gelukkig en zinvol leven. Dit is meer dan ooit mijn levensmissie. Als hoogsensitieve coach wil ik personen begeleiden naar de allerbeste versie van zichzelf.

Het geeft mij heel veel voldoening om mensen te adviseren en hen meer zelfvertrouwen te geven.

Zo help ik hen graag om hun beoogde resultaten in hun job en in hun leven te realiseren.


Verder ben ik volop bezig met allerhande opleidingen om mijn kennis en aanpak nog steeds te verbeteren. Werken met de ACT-methode en een diepgaande opleiding stress- en burnoutcoaching helpen mij bij een totale aanpak van efficiënte carrièrecoaching.

In mijn vrije tijd ...

geniet ik van de aanwezigheid van mijn gezin. Ik hou van reizen, kunst, en lezen (historische romans en literaire thrillers). Ik lees ook veel over persoonlijke ontwikkeling, persoonlijkheidstypes en coaching. Verder kan ik heel gelukkig zijn tijdens een goed gesprek met vrienden en familie (al dan niet vergezeld van een glaasje wijn), geef ik workshops voor de stad Hasselt als ‘gelukscoach’ en als ‘styliste’ voor de moderoute.

 

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

 

Catherine werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Loopbaancoach Catherine Hoogmartens stelt zich voor

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn loopbaancoaching:

"Het gratis webinar Multipotential heeft me in beweging gezet. Katrin sloeg de nagel op de kop en gaf me een inzicht dat me tot rust én tegelijkertijd tot actie bracht. Ik was al enkele jaren freelance bezig met contentmarketing en had al verschillende leuke projecten en klanten. Toch was mijn eigen marketing tot dan om een of andere reden een struikelblok.


Ik nam via de website van Passion for Work contact op met Catherine. Het klikte onmiddellijk. Catherine is niet alleen erg professioneel en intelligent, maar is ook een warme en aangename persoonlijkheid. De gesprekken en gebruikte toolkit namen mijn laatste twijfels weg. Ze motiveerde me daardoor extra om mijn website (hildevandebroek.com) online te krijgen. Dat lijkt een klein duwtje, maar alles bij elkaar is het een grote stap geweest: de puzzel viel eindelijk in elkaar.


Ik ben erg blij met de stappen die ik gezet heb dankzij de begeleiding van Catherine.

Dikke merci!"

Hilde van de broek volgde

'In 5 stappen weten wat ik wil’.


"Catherine heeft echt het talent om te luisteren en ze zorgt ervoor dat je opnieuw in jezelf gelooft. Ze is heel open en je voelt je meteen op je gemak. Haar aanpak is heel persoonlijk en heeft mij echt geholpen. 


Ze heeft als loopbaancoach een hele nieuwe wereld voor mij laten open gaan. Zonder haar hulp zat ik nog steeds gevangen en zou ik nooit de stap hebben durven zetten om actie te ondernemen. 


Hele dikke merci Catherine!"

Ellen Mollu, freelance
translator & copywriter, volgde
‘In 5 stappen weten wat ik wil’

"Afgelopen zomer bevond ik me in het midden van mijn loopbaan en stelde me de vraag "Wat wil ik nog voor die tweede helft?" Catherine heeft me op een heldere en professionele manier door het programma "In 5 stappen weten wat ik wil" geloodst. We hebben samen mijn vaardigheden en waarden in kaart gebracht. 


Catherine heeft het talent om je direct op je gemak te laten voelen, zet je op het juiste spoor en motiveert je om ook daadwerkelijk stappen te ondernemen. Resultaat: vanaf 1 januari ga ik in mijn huidige bedrijf aan de slag in een nieuwe functie die meer aansluit met wie ik ben en wat ik wil. 


Dank je wel Catherine!"

Cindy Mandervelt,

Key Accountmanager bij Sanofi, volgde

‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Artikelen door Catherine Hoogmartens

Hoogbegaafd?
Zo zet je jouw talenten in!

Hoogbegaafdheid is, in tegenstelling tot wat er vaak gedacht wordt, geen garantie op succes tijdens studies en carrière. Het wordt vaak gezien als een luxeprobleem. Het is een mooi geschenk, maar ...

Help, ik heb een burn-out!

Kan een loopbaancoach mij helpen?

Ok, laat mij van bij de start duidelijk zijn : ja én nee ! Dit zal afhankelijk zijn van de fase waarin je je bevindt en voor welk aspect je begeleiding nodig hebt.

4 tips bij ontslag van ervaringsdeskundige Catherine

Neem even rustig de tijd en beschrijf je ideale werkdag. Hoe begint je dag? Waar ben je? Wat doe je precies? In welke omgeving ben je? Wat zie je? Wie is er bij je?….

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Ellen Vanbuel  - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier
Charlotte de Vos - Brasschaat én Antwerpen
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt
Ingeborg Leën - Peer
Veerle Huygen - Koersel én Alken

Oost-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Aalst
Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Annick Deroo - Rekkem

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Ilse Jacquemyn - Kampenhout, tussen Mechelen en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?