arrow_drop_up arrow_drop_down

Annick Deroo

Ik sta even stil
en dat is een hele vooruitgang...

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal …

Hét maken. Dat zou ik doen. Of dat was alvast mijn overtuiging toen ik als idealistische en ambitieuze 18-jarige voor een studie economie koos. Mijn creatieve heil zocht ik in een specialisatie marketing.


En ik maakte hét om zo maar te zeggen. Fijne uitdagende functies, internationale omgevingen, boeiende mensen, toenemende verantwoordelijkheden én op tijd verkassen want ook mijn leergierigheid en zin voor avontuur moest worden gestild…


Daarnaast uiteraard een gezin, kinderen, vrienden, cultuur, links en rechts een cursus volgen, lezen, sporten en noem maar op want ook dat hoorde er uiteraard allemaal bij.

Ik miste diepgang, het werken met mensen, verbondenheid met anderen… en met mezelf.

En dan de eerste opdoffers. Aan de deur gezet wegens professioneel overbodig. Ik voelde me stoer en zou het niet aan mijn hart laten komen. Maar toch. Het doet iets met een mens. ‘Had ik iets fout gedaan? Waarom ik?’ Enfin. Nieuwe moed en weer vooruit. En toch ondanks de nieuwe opportuniteiten die volgden steeds vaker die stem die de kop opsteekt: ‘Wat doe ik eigenlijk? Waar ben ik mee bezig? Is dit het nu?’ Steeds vaker uitgeblust naar huis. Steeds meer moeite om ’s morgens te vertrekken. Kribbig, prikkelbaar, onverdraagzaam… Gevangen tussen bazen met managementvisies waarin ik me steeds moeilijker kon vinden en medewerkers die me toevertrouwden te kreunen onder het bedrijfsbeleid. Maar ook privé steeds meer barsten. Mijn relatie liep op de klippen, ik was niet de moeder die ik me had voorgenomen te zijn, niet de energieke ondernemende vriendin van weleer maar vooral ook helemaal niet de mens die ik wilde zijn. 


Een lange innerlijke zoektocht en een doorgedreven traject van loopbaanbegeleiding verder vond ik het antwoord: ik miste diepgang, het werken met mensen, verbondenheid met anderen… en met mezelf. Toen ik ook nog hoorde dat ik een hooggevoelige multipotential ben, vielen vele puzzelstukken op hun plaats.


Om een lang verhaal kort te maken: op basis van mijn inzichten gooide ik uiteindelijk de boeg om. Ik schoolde me bij en benut nu mijn jarenlange opgedane kennis en ervaring om mensen zowel professioneel als privé te begeleiden in hun groei naar rust en evenwicht. Hierbij ben ik blij om mijn schouders te kunnen zetten onder de missie van Passion for Work om duizenden mensen te inspireren om hun droombaan of hun droombedrijf te realiseren!


En zelf? Zelf heb ik weer het gevoel met de essentie bezig te zijn. Ik ga met plezier aan de slag. Haal voldoening en appreciatie uit mijn werk en hoef nu niet meer reikhalzend uit te kijken naar mijn pensioen om eindelijk de dingen te kunnen doen die ik graag doe.

 

Heb je zelf ook weleens het gevoel niet meer bij de essentie te zitten? Ben je benieuwd hoe even afstand nemen en de dingen op een rij zetten ook jou inzichten kan brengen en nieuwe deuren kan openen? Ik zoek het graag met je uit! Of om het met de woorden van Bertolt Brecht te zeggen:

“Ik sta even stil en dat is een hele vooruitgang”.


In mijn vrije tijd geniet ik van de ruimte die er nu is om

  • dag na dag rustig een verhaaltje te lezen met mijn jongste voor het slapengaan
  • het onvermijdelijke vuurwerk met mijn puberdochters te ervaren
  • te sporten (zwemmen, muurklimmen)
  • de wind op mijn gezicht te voelen, de zilte zeelucht te ruiken of eindeloos rond te dwalen met mijn honden over de velden
  • eindelijk die felbegeerde lessen cello aan te vatten…

Kortom de ruimte om te zijn wie ik ben en te leven op mijn tempo.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennis-makingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken aan jouw droombaan of droombedrijf!


Annick werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven


Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?