arrow_drop_up arrow_drop_down

Katleen Lambregs

Voor elk probleem 

bestaan minstens 3 oplossingen.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw loopbaancoach?

“Loopbaanbegeleiding bij Katleen heeft mij geholpen om de zaken scherper te stellen, duidelijke doelen te stellen en concrete stappen te ondernemen."

Ingrid Huybrechts

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.

“Enthousiast als ze is heeft Katleen een authentiek, open, professioneel en overtuigende werkwijze. Het was een plezier op haar warme, inspirerende en unieke plek te mogen samenwerken. Precies wat ik nodig had."

Anne-Marie Korres
 volgde 5 stappen programma

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Tot voor kort dacht ik dat een loopbaan enkelvoudig moest zijn: één baan, één specialiteit, en dat een degelijke carrière logisch - weloverwogen, welgekozen, vanuit je hoofd - opgebouwd werd.

Niet dus. Of toch niet in mijn geval. Ik kwam er zelf via loopbaanbegeleiding achter dat ik in mijn droomjob alle facetten – mijn hoofd, mijn hart, én handen – nodig heb.


De weg die ik daarvoor aflegde bestrijkt een hobbelige kwart eeuw in HR management, in KMO’s en in multinationals, in een veelvoud aan sectoren, in leidinggevende en in expertrollen, en altijd met één doel voor ogen: verschil maken, impact hebben, helderheid brengen, authentiek het goede doen, samen groeien…

Ben jij ook op zoek naar vervulling in werk en leven? 

Mijn pad verliep niet slecht, kende een paar afslagen naar links (hart) en naar rechts (handen), maar bleek me niet de voldoening en de vervulling te geven die ik zocht. Ik bleek steeds weer te kiezen voor de verstandsopties, en negeerde mijn gekke (hoezo?!) innerlijke wensen. Ik durfde niet te springen, ik wilde niet kiezen.

In de loopbaanbegeleiding kwam ik erachter dat ik een multipotential ben. Had ik dat maar eerder geweten!


Herken je dit? Heb jij dat ook? Of mis je, net zoals ik toen, die passie? Ben jij ook op zoek naar vervulling in werk en leven? Kan je meer helderheid gebruiken? Wil je een plan, of ben je op zoek naar richting of een klankbord? Zou orde op zaken stellen jou verder kunnen brengen? Ik kan je hierbij helpen.

Hoe doe ik dat?

Uiteraard werk ik vanuit de Passion for Work-methodologie waarbij jouw vraag centraal staat. Ik vertrek steeds vanuit het oprechte geloof dat er voor alles een oplossing is, en dat voor elke optie minstens twee extra mogelijkheden zijn. Ik besef en weet uit ervaring dat dit allemaal niet noodzakelijk zomaar voor de hand ligt. Toch, wie zoekt die vindt. En met twee geraak je altijd verder.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.


Naast het werk voor Passion for Work ben ik professional organizer, out-of-office host, architectuur en designfanaat, food&beverages DIY-er…


Katleen werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn loopbaancoaching:

“Iedereen moet af en toe eens stil staan bij zijn professioneel parcours en bewust bezig zijn met de vraag ‘in welke richting ga ik nu verder?’.


Toen ik begon aan ‘in 5 stappen weten wat ik wil’, was ik eigenlijk niet echt op zoek naar een grote ommezwaai in mijn professioneel parcours. Maar ik voelde wel de nood aan nieuwe dynamiek en uitdagingen op professioneel vlak en wilde mezelf daar sterker in sturen.


Om dan iets in beweging te krijgen, heb je een goede aanpak en structuur nodig. Blij dat ik daarvoor de stap naar Passion for Work heb gezet, want met een goede begeleiding kom je toch echt sneller vooruit.


In het traject analyseer je systematisch je drijfveren, waarden, competenties en ontwikkelingsdoelen. Katleen Lambregs van PFW weet je goed te triggeren om dat echt scherp te stellen. Het traject verschafte me een kompas dat me toelaat om duidelijker keuzes te maken en beter te focussen in hetgeen ik wil ondernemen.


PfW is ook een uitgebreid netwerk. Ik kwam er zelf ook persoonlijk in contact met andere deelnemers en dat doet je weer inzien dat dialoog met anderen en networking heel belangrijk kunnen zijn om tot nieuwe ideeën en doelen te komen.


Een aanrader dus, je geraakt echt een stap verder en voelt je nadien terug meer ‘in charge’!”

Anne-Marie Korres
volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’.


"Loopbaanbegeleiding bij Katleen heeft mij geholpen om de zaken scherper te stellen, duidelijke doelen te stellen en concrete stappen te ondernemen. Het geeft mij een enorme voldoening om eindelijk iets gevonden te hebben waar ik me helemaal in kan verliezen en ik ontzettend veel energie van krijg.


Heel veel dank daarvoor Katleen, dit was het zetje dat ik nodig had!!! De rest komt wel goed!


Mijn beginvraag was:

“Het scherpstellen van het merk ' Ingrid' “

Welke stappen moet ik ondernemen om het op de markt te zetten.Typisch voor de aanpak van Katleen is om de hoofdzaken te kunnen onderscheiden van de bijzaken. Het uitklaren van bepaalde gevoelens en emoties waardoor onzekerheden verdwijnen en je bepaalde zaken scherper ziet die je daarvoor niet zag.Het bepalen van doelstellingen gaf me een grote houvast en heeft me heel veel structuur geboden om de nodige stappen te ondernemen bij het bepalen van mijn doel. het samenstellen van de moodbord heeft mij heel erg geholpen, hierdoor werd het geheel tastbaar. Dit heeft mij een herbevestiging van het nemen van het looppad opgeleverd.Het was leuk om te ontdekken dat ik reeds onbewust stappen had ondernomen in de goede richting."

Ingrid Huybrechts

volgde in " 5 stappen weten wat ik wil" 

“Met verschillende vragen stapte ik bij Katleen binnen...het was tijd voor een nieuwe fase in mijn leven. Welke job past nu écht bij mij? Wat geeft mij betekenis en evenzoveel plezier? Hoe krijg ik dit helder en kan ik dat concreet vorm geven in een zelfstandig statuut (in bijberoep)?


Ik heb veel interesses en wil niet graag kiezen. Niet eenvoudig dus voor een multipotential als ik. Gelukkig blijk ik niet te hoeven kiezen. Wel te focussen. Enthousiast als ze is heeft Katleen een authentiek, open, professioneel en overtuigende werkwijze. Het was een plezier op haar warme, inspirerende en unieke plek te mogen samenwerken. Precies wat ik nodig had. Ik heb zowel antwoord als inzicht op mijn vragen gekregen. Aangezien twee van mijn passies brainstorm en inspireren is ben ik onlangs een initiatief gestart. Niet gedacht dat het zo snel zou gaan, wel gehoopt. Stap één is gezet. Halleluja”

Jacqueline Bouwman

volgde 'In 5 stappen weten wat ik wil’

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

7 dagen JOY-challenge:
Met welk been stap jij het liefst uit bed?

Wat doet jouw hart een sprongetje maken? Waar kikker jij meteen van op? Wat tovert een glimlach op jouw gezicht? Wanneer heb jij plots een klein feestje in je hart? Waar wil jij nu meteen een beetje van op en neer gaan springen? Hoe voelt JOY aan voor jou…

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Hove
Ellen Vanbuel - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Charlotte De Vos - Brasschaat én Antwerpen
Sofie Vanham - Berchem

Chris Van Den Bergh - Berchem

Eva Van Keymeulen - Turnhout

Rob Peeters - Boom

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Marijke Jonckers - Hasselt

Martine Meertens - Hasselt én Genk

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Hilde De Brauw - Gent
Isabel Van Hoedenaghe - Geraardsbergen en Aalst
Séverine Van De Voorde - Heusden

West-Vlaanderen:

Annick Deroo - Rekkem en Meulebeke
Hilde De Brauw - Nieuwpoort en Brugge
Chris Van Den Bergh - Knokke

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Ilse Jacquemyn - Kampenhout en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?