Page content

Loopbaanbegeleiding? Graag, maar hoe door de bomen het bos zien in het grote aanbod?

article content

Loopbaanbegeleiding? Graag, maar hoe door de bomen het bos zien in het grote aanbod?

Het aanbod aan centra voor loopbaanbegeleiding is groot. Ik hoor dat mensen door de bomen het bos niet meer zien.Vaak krijg ik de vraag: ‘Waarin verschilt Passion for Work van de andere centra?’ Mijn antwoord is steevast: ‘Zoek een bedrijf én een coach die past bij jou’.

10 redenen om je loopbaancheques bij Passion for Work in te zetten:

 1. Doelgroep: hoogopgeleide 30- en 40-ers.
  We checken echter nooit een diploma of leeftijd. We hebben echter ook 20- en 50-ers die bewust voor ons kiezen, dus ja, je bent ook welkom als je niet tot onze doelgroep behoort.
 2. Filosofie: Personal Branding
  Je leest er meer over in gratis eBook Personal Branding wat je rechts van dit artikel kan aanvragen.
 3. Visie: We geloven dat er meer mogelijk is dan je denkt!
  We zullen je ook stimuleren om buiten je gebaande denkkader te kijken, en niet enkel mentaal naar antwoorden te zoeken. Waar droom jij van? Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?
  Wij stimuleren ‘de weg van de geleidelijkheid’ en zetten je niet aan tot impulsieve acties…
 4. Methode:We werken volgens een eigen ontwikkelde methode
  Deze methode is praktisch én concreet, legt de link met beroepen, omvat ‘wat’ en ‘hoe’. Je gaat concreet aan de slag met jouw Personal Branding, op een manier die past bij wie jij bent en bij wie jij wil zijn.
 5. Efficiënt
  Je ontvangt vooraf een toolkit: dit is een aanvulling op de coaching, waarmee je thuis zelf aan de
  slag gaat, en waardoor je je loopbaan in de toekomst zelf kan sturen zodat jouw droombaan of droombedrijf binnen handbereik ligt. Wat ook een positief effect zal hebben op je andere levensgebieden en waardoor je leven in flow komt!
 6. Verschillende leervormen
  Onze programma’s zijn een mix van thuis vooraf  voorbereiden(toolkit), individuele sessies, groepssessies (beperkt in aantal), online ondersteuning (tijdens en na het programma)
 7. Maatwerk
  Afhankelijk van jouw vraag adviseren wij het meest geschikte programma. Jouw vraag staat centraal.
 8. 11 jaar ervaring
  Passion for Work werd in 2006 opgericht door Katrin Van de Water. We hebben intussen duizenden mensen mogen begeleiden om hun droombaan of droombedrijf te realiseren. We behoren tot de marktleiders op vlak van loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en zijn hiermee begonnen lang voor loopbaanbegeleiding een hype was, uit liefde voor het vak.
 9. Community
  We vinden geven, delen, verbinden belangrijk en stimuleren dat ook door elke persoon die bij ons een programma volgt, toegang te geven tot een online mastermindgroep (+ 1300 leden). Dit is een besloten groep waar je je vragen kan stellen, je successen kan delen, elkaars netwerk kan gebruiken, 24u/24u, 7 dagen/7 dagen tot een jaar na het einde van je traject.
 10. Team
  Al onze coaches hebben ervaring met coaching én in het bedrijfsleven, zijn opgeleid volgens de Passion for Workmethodologie, vinden aandacht, kwaliteit en plezier belangrijk, zijn vertrouwd met hoogsensitiviteit (HSP), velen van hen hebben een bijkomende opleiding rond stress en burn-out gevolgd én kijken ernaar uit om jou te mogen begeleiden bij het realiseren van je droombaan of droombedrijf. Hier lees je meer achtergrondinfo.

We werken vanuit de filosofie van Personal Branding. Je leest er meer over in het gratis eBook Personal Branding, wat je ontvangt door je naam en mailadres in te vullen hieronder op de site. Meer dan 14.500 mensen gingen je reeds voor. Veel leesplezier!

Als je dit artikel waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan door middel van de social media knoppen. Het is ook altijd fijn als je hieronder een reactie achterlaat. Dank alvast!

Contacteer ons voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt! Wij gunnen het jou ook om energie te krijgen van je werk, en je droombaan of droombedrijf te realiseren!

Comment Section

5 reacties op “Loopbaanbegeleiding? Graag, maar hoe door de bomen het bos zien in het grote aanbod?


Door Ilse Schorrewegen op 28 februari 2015

Katrin,
Ik hoor van enkele van onze klanten dat ze voor Passion for Work kiezen omwille van onze expertise op vlak van hoogsensitiviteit. Het artikel dat jij ooit publiceerde in Jobat wordt geregeld aangehaald als trigger door mensen die de weg naar ons vonden.
Natuurlijk is dit niet op iedereen van toepassing, maar die mensen die zich herkennen in het profiel van een HSP, zijn wel heel blij dat wij hen met kennis van zaken – sommige van de Passion for Work-coaches zijn zelf ervaringsdeskundige en allemaal zijn we opgeleid om voor HSP’s een gepast kader te scheppen – nog wat extra tips kunnen bieden om hun talenten als HSP optimaal in te zetten in hun professioneel leven.


Door Katrin Van de Water op 5 maart 2015

Ik vroeg aan onze Passion for Work-coaches welk boek ze zouden meenemen naar een onbewoond eiland. Het viel me op dat ze allemaal boeken meenemen die te maken hebben met… het spirituele, met hun vak. Dit tekent hun grote bevlogenheid. Je leest hier welke boekentips zij hebben: https://www.passionforwork.be/wp-content/uploads/2015/02/ga-op-reis.jpg.

Dus misschien nog een extra punt waarin wij verschillen van andere bureaus: onze coaches staan met de voeten op de grond en hebben wortels in de grond, ze leven vanuit hun hart en met hun hoofd in de wolken…


Door Mieke Meynen op 5 maart 2015

In Limburg kiezen veel klanten voor Passion for work omdat we ons richten op hoogopgeleiden. Hiernaast wordt onze kennis over hoogsensitiviteit, burnout en het ondernemerschap vaak genoemd. Als de persoonlijke tekst van de coach op de website hen aanspreekt is dat vaak het laatst duwtje wat ze nodig hebben om contact op te nemen.


Door Katrin Van de Water op 11 maart 2015

En je komt bij ons niet in steriele kantoorgebouwen tijdens de kantooruren. Nee, je komt bij onze coaches thuis, op het moment dat het jou schikt!


Door Katrin Van de Water op 14 maart 2015

Nog een reden is dat we aan ‘sociaal ondernemen’ doen. Het is een bewuste keuze om een deel van onze omzet te schenken aan het magazine Change Think Positive, we sponseren 5 kinderen in Uganda met hun schoolgeld en dragen financieel en qua mental support bij aan de uitbouw van Homest*rs, een project van Gemma Demandt om daklozen in Zuid-Afrika te reïntegreren in de arbeidsmarkt. Zie http://about.me/gemma.demandt.

Plaats een reactie


*