arrow_drop_up arrow_drop_down

Loopbaanbegeleiding? Graag, maar hoe door de bomen het bos zien in het grote aanbod?

Het aanbod aan centra voor loopbaanbegeleiding is groot. Ik hoor dat mensen door de bomen het bos niet meer zien.Vaak krijg ik de vraag: ‘Waarin verschilt Passion for Work van de andere centra?’ Mijn antwoord is steevast: ‘Zoek een bedrijf én een coach die past bij jou’.

10 redenen om loopbaanbegeleiding met loopbaancheques te volgen bij Passion for Work:

 1. Doelgroep: hoogopgeleide 30+ers.
  We checken echter nooit een diploma of leeftijd. We hebben echter ook 20-ers die bewust voor ons kiezen, dus ja, je bent ook welkom als je niet tot onze doelgroep behoort.
 2. Filosofie: Personal Branding
  Je leest er meer over in gratis eBook Personal Branding. Meer dan 22.000 mensen vroegen dit reeds aan.
 3. Visie: We geloven dat er meer mogelijk is dan je denkt!
  We zullen je ook stimuleren om buiten je gebaande denkkader te kijken, en niet enkel mentaal naar antwoorden te zoeken. Waar droom jij van? Waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?
  Wij stimuleren ‘de weg van de geleidelijkheid’ en zetten je niet aan tot impulsieve acties…
 4. Methode:We werken volgens een eigen ontwikkelde methode
  Deze methode is praktisch én concreet, legt de link met beroepen, omvat ‘wat’ en ‘hoe’. Je gaat concreet aan de slag met jouw Personal Branding, op een manier die past bij wie jij bent en bij wie jij wil zijn.
 5. Efficiënt
  Je ontvangt vooraf een toolkit: dit is een aanvulling op de coaching, waarmee je thuis zelf aan de
  slag gaat, en waardoor je je loopbaan in de toekomst zelf kan sturen zodat jouw droombaan of droombedrijf binnen handbereik ligt. Wat ook een positief effect zal hebben op je andere levensgebieden en waardoor je leven in flow komt!
 6. Verschillende leervormen
  Onze programma’s zijn een mix van thuis vooraf  voorbereiden(toolkit), individuele sessies, groepssessies (beperkt in aantal), online ondersteuning (tijdens en na het programma)
 7. Maatwerk
  Afhankelijk van jouw vraag adviseren wij het meest geschikte programma. Jouw vraag staat centraal.
 8. 12 jaar ervaring
  Passion for Work werd in 2006 opgericht door Katrin Van de Water. We hebben intussen duizenden mensen mogen begeleiden om hun droombaan of droombedrijf te realiseren. We behoren tot de marktleiders op vlak van loopbaanbegeleiding in Vlaanderen en zijn hiermee begonnen lang voor loopbaanbegeleiding een hype was, uit liefde voor het vak.
 9. Community
  We vinden geven, delen, verbinden belangrijk en stimuleren dat ook door elke persoon die bij ons een programma volgt, toegang te geven tot een online mastermindgroep (+ 1800 leden). Dit is een besloten groep waar je je vragen kan stellen, je successen kan delen, elkaars netwerk kan gebruiken, 24u/24u, 7 dagen/7 dagen tot een jaar na het einde van je traject.
 10. Team
  Al onze coaches hebben ervaring met coaching én in het bedrijfsleven, zijn opgeleid volgens de Passion for Workmethodologie, vinden aandacht, kwaliteit en plezier belangrijk, zijn vertrouwd met hoogsensitiviteit (HSP), velen van hen hebben een bijkomende opleiding rond stress en burn-out gevolgd én kijken ernaar uit om jou te mogen begeleiden bij het realiseren van je droombaan of droombedrijf.

En, o ja! Een deel van de omzet schenken we aan goede doelen in Afrika. Zo steunen we met plezier Kids for Uganda, waar we het schoolgeld betalen van 5 kinderen en Homstars vzw, een organisatie in Zuid-Afrika waar daklozen training krijgen om hen te helpen om werk te vinden.

Hier lees je recensies van +100 tevreden klanten. Word jij ons volgende succesverhaal?

Door inzet van je loopbaancheques krijg je 8 u coaching voor €80 (werkelijke waarde is €1.100). We kunnen je helpen als jij professioneel iets anders wil, maar niet weet wat en/of hoe. We hebben verschillende programma’s voor werknemers, freelancers, ondernemers en bedrijven. Bekijk hier ons aanbod.

Ook zonder loopbaancheques kan je bij ons terecht.

Hier lees je verhalen van bijna 100 tevreden klanten! Word jij ons volgende succesverhaal?

Contacteer ons voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt! Wij gunnen het jou ook om energie te krijgen van je werk, en je droombaan of droombedrijf te realiseren!

Als je dit artikel waardevol vindt, help dan mee dit te verspreiden door het te delen met anderen. Dit kan door middel van de social media knoppen. Het is ook altijd fijn als je hieronder een reactie achterlaat. Dank alvast!

Ilse Schorrewegen

Door

Ilse Schorrewegen

op 28 February 2015

Katrin, Ik hoor van enkele van onze klanten dat ze voor Passion for Work kiezen omwille van onze expertise op vlak van hoogsensitiviteit. Het artikel dat jij ooit publiceerde in Jobat wordt geregeld aangehaald als trigger door mensen die de weg naar ons vonden. Natuurlijk is dit niet op iedereen van toepassing, maar die mensen die zich herkennen in het profiel van een HSP, zijn wel heel blij dat wij hen met kennis van zaken - sommige van de Passion for Work-coaches zijn zelf ervaringsdeskundige en allemaal zijn we opgeleid om voor HSP's een gepast kader te scheppen - nog wat extra tips kunnen bieden om hun talenten als HSP optimaal in te zetten in hun professioneel leven.

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 5 March 2015

Ik vroeg aan onze Passion for Work-coaches welk boek ze zouden meenemen naar een onbewoond eiland. Het viel me op dat ze allemaal boeken meenemen die te maken hebben met... het spirituele, met hun vak. Dit tekent hun grote bevlogenheid. Dus misschien nog een extra punt waarin wij verschillen van andere bureaus: onze coaches staan met de voeten op de grond en hebben wortels in de grond, ze leven vanuit hun hart en met hun hoofd in de wolken...

Mieke Meynen

Door

Mieke Meynen

op 5 March 2015

In Limburg kiezen veel klanten voor Passion for work omdat we ons richten op hoogopgeleiden. Hiernaast wordt onze kennis over hoogsensitiviteit, burnout en het ondernemerschap vaak genoemd. Als de persoonlijke tekst van de coach op de website hen aanspreekt is dat vaak het laatst duwtje wat ze nodig hebben om contact op te nemen.

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 11 March 2015

En je komt bij ons niet in steriele kantoorgebouwen tijdens de kantooruren. Nee, je komt bij onze coaches thuis, op het moment dat het jou schikt!

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 14 March 2015

Nog een reden is dat we aan 'sociaal ondernemen' doen. Het is een bewuste keuze om een deel van onze omzet te schenken aan het magazine Change Think Positive, we sponseren 5 kinderen in Uganda met hun schoolgeld en dragen financieel en qua mental support bij aan de uitbouw van Homest*rs, een project van Gemma Demandt om daklozen in Zuid-Afrika te reïntegreren in de arbeidsmarkt. Zie http://about.me/gemma.demandt.

Karen Geens

Door

Karen Geens

op 9 February 2018

Ik koos voor Passion for work, omdat ik vrij snel, dichtbij huis geholpen werd door een zeer ervaren en vriendelijke vrouw. Bovendien is zij gespecialiseerd in hoogsensitiviteit & burn-out. Dat vond ik ook belangrijk.

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 16 July 2018

Dag Karen, dank je wel voor je reactie!

Gino Desmet

Door

Gino Desmet

op 9 February 2018

Waarom ik voor Passion for Work koos, net toen mijn passie voor werk een beetje wegge-ebd was? Ik bekeek heel veel sites ivm loopbaanbegeleiding, maar telkens leek het erop dat ik weer in hetzelfde soort werksituaties zou terechtkomen. Ik wou geen ander 'hetzelfde' werk, maar eerder mijn geest verruimen. Weten hoe ik eigen dromen kon waarmaken. Ik zat inderdaad in die gouden kooi en kon als 50 plusser en enige kostwinner in een gezin ook niet zomaar alles opgeven. Wat mij vanaf het eerste ogenblik aantrok bij PFW was de ruimdenkendheid vermoed ik. Het ging er niet in de eerste plaats over het zo vlug mogelijk vinden van een andere job. Het ging ook over andere waarden, waarden die je in veel bedrijven helaas vaak mist. PFW was voor mij een perfect keuze. Het is mooi om steun te krijgen en te voelen van heel veel zoekende mensen. Het willen blijven zoeken op zich is een sterke eigenschap. Het voelt goed en natuurlijk aan. Jammer dat we dat soms jarenlang vergeten.

Greet Heyvaert

Door

Greet Heyvaert

op 15 April 2018

Ik kan mij helemaal vinden in wat je hier zegt. Ik heb zelf nog maar net een eerste afspraak vastgelegd bij een coach van PFW. Ik wil vooral opnieuw de "bevlogenheid" terugvinden waarvan ik weet dat die in mijzelf zit maar die ik kwijt ben geraakt om oa redenen die je hier aanhaalt. En ik voel deze bevlogenheid bij PFW. Dat is ook de reden waarom ik ook voor PFW heb gekozen. Ik kijk ernaar uit!

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 16 July 2018

Dag Greet, dank je wel voor je bericht. En fijn dat je die bevlogenheid meteen voelt. We practice what we preach: dwz dat ook al onze coaches hun eigen carrièrepaspoort hebben en ze zo zelf hun energie kunnen sturen. En ik houd daar ook rekening mee... dus veel energie is bevlogenheid, en dat gunnen we onze klanten ook!

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 16 July 2018

Dag Gino, dank je wel voor je reactie. En inderdaad, onze visie is: 'Live the life you want!' Er is veel meer mogelijk dan je denkt! Dat maakt dat we ruimdenkend zijn en breder met je meedenken, zodat jij inderdaad nieuwe mogelijkheden gaat zien... Blij dat je dat ook zo ervaren hebt! All the best!

Katleen Lambregs

Door

Katleen Lambregs

op 18 July 2018

Ik hoor van coachees steevast dat ze van onze pragmatische en resultaatgerichte aanpak houden. Ze vinden het ook echt top dat ze 'eigenaar' worden van alle tools waarmee ze aan de slag gaan tijdens het traject. Daardoor kunnen ze er na het traject op zelfstandige manier, en steeds weer opnieuw, mee aan slag kunnen gaan, op die momenten dat hen dat nuttig lijkt.

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 18 July 2018

Dag Katleen, Dank je wel voor je waardevolle bijdrage. We werken inderdaad met een toolkit en kaartjes die mensen nadien kunnen houden. Het klopt dat als ze de methode 1 x gedaan hebben, ze deze in de toekomst zelf kunnen toepassen. Het is inderdaad een tool voor zelfleiderschap!

Sabine Havelaerts

Door

Sabine Havelaerts

op 19 July 2018

Als coach hoor ik van mensen dat ze vaak geïnspireerd zijn geweest door de positieve ervaringen van anderen. Naar aanleiding daarvan volgen ze Passion for Work via facebook of schrijven ze zich in voor een Webinar. Ze willen terug die energie voelen, terug flow ervaren en hebben gezien bij vrienden, collega's, familie dat dit lukte na coaching.

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 19 July 2018

Dag Sabine, ja, onze klanten zijn onze beste ambassadeurs! En gelukkig hebben we veel tevreden klanten! Referenties zijn te lezen op https://www.facebook.com/pg/passionforwork/reviews/.

Karin Cammaerts

Door

Karin Cammaerts

op 19 July 2018

Wat veel coachees doet kiezen voor Passion for Work is de actiegerichte aanpak en de concrete handvaten die ze meekrijgen zodat ze ook na de begeleiding blijvend hun loopbaan in de juiste richting kunnen sturen. Coachees die bij ons aankloppen doen dit vaak om verschillende redenen zoals; ze voelen zich niet meer 100% goed in hun loopbaan, maar weten niet goed waaraan dat ligt. Of ze voelen dat ze toe zijn aan iets nieuws, maar weten niet goed wat. Of ze willen binnen hun huidige werkcontext beter gaan sturen naar meer energie. Of ze zijn op het einde van hun herstelperiode van een Burn-Out en willen de balans opmaken voor hun professioneel leven (teruggaan of eerder zoeken naar een andere job/context). En ja soms zijn er ook die zich nog relatief goed voelen in hun job, maar toch al pro-actief willen weten hoe ze hun loopbaan kunnen sturen in de toekomst zodat ze blijven voldoening halen uit hun professioneel leven. Kortom loopbaanbegeleiding helpt je bewust keuzes te maken op professioneel vlak zodat je op een duurzame manier én met voldoening professioneel actief kan blijven. Voor mij kadert dit in het zorg dragen voor jezelf. Je kan er eigenlijk op elk moment in je loopbaan baat bij hebben. Heel fijn om mensen hierin te mogen helpen en ondersteunen!

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 19 July 2018

Dag Karin, dank je wel voor je reactie! En blij met jou in ons team!

Ingeborg Leën

Door

Ingeborg Leën

op 19 July 2018

Ik koos indertijd zelf voor een traject bij Passion for Work omwille van de duidelijke informatie op de professionele website. Dit gaf mij echt het gevoel van "die mensen weten waar ze mee bezig zijn". Dat gevoel werd alleen maar bevestigd door het persoonlijke onthaal door mijn coach Cathérine Hoogmartens, door de helderheid die het E=mc2 mij bracht en door de manier waarop ik via het experiment tot actie gebracht werd en eindelijk tot actie kon overgaan. Deze elementen probeer ik nu zelf als Passion for Work-coach bij mijn coachees over te brengen. Met veel resultaat en energie als gevolg.

anja.vannueten@hotmail.com

Door

anja.vannueten@hotmail.com

op 19 July 2018

- Professionele uitstraling - Ervaren coaches met kennis arbeidsmarkt en bedrijfswereld - Tools om inzicht te krijgen in je talenten, waarden, groeipotentieel - Mond-aan-mond reclame - Begeleiding zelfstandigen

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 20 July 2018

Dag Anja, dank je wel!

Ellen Vanbuel

Door

Ellen Vanbuel

op 20 July 2018

Ik stel vast dat klanten voor Passion for Work kiezen op basis van de uitgebreide expertise op vlak van werk en carrière. Klanten voelen zich vaak aangesproken op basis van de inhoud van onze artikels, wat vakkundigheid aantoont voor hen en hen vertrouwen geeft. Zelf heb ik zo'n 5 jaar geleden gekozen voor Passion for Work omwille van de vooruitstrevendheid. Ik had het idee dat Passion for Work 1 stap vóór was op de rest en kan dit nog steeds beamen. Tijdens het traject werd ik gestimuleerd om actie te ondernemen, wat oa maakte dat ik de moed vond om een - ondertussen succesvolle - carrièreswitch te maken.

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 20 July 2018

Dag Ellen, Dank je! Waarin voel jij onze vooruitstrevendheid? Blij met jou in ons team! Groetjes, Katrin

Isabelle Zwaanswijk

Door

Isabelle Zwaanswijk

op 13 August 2018

Ik ging online op zoek naar een loopbaancentrum via de vdab website en het ingeven van mijn postcode. In een oneindige lange lijst kwam ik Passion for Work tegen en ik heb niet lang getwijfeld. Deze naam had ik reeds eerder gehoord en de coach werkte op een locatie zeer dichtbij mij thuis, maar ze sprak me vooral aan wegens de kernwoorden die eronder stonden: "bore-out, reïntegratie-na-burn-out, hoogsensitiviteit, carrièreswitch, hoogopgeleiden, voor iedereen".

Katrin Van de Water

Door

Katrin Van de Water

op 19 August 2018

Dag Isabelle, Dank je wel voor je reactie! En blij dat je de weg naar ons gevonden hebt! Groeten, Katrin

Reactie plaatsen

Wil jij je droombaan of
droombedrijf realiseren?

Personal Branding wijst je de weg!
Koekje erbij?