arrow_drop_up arrow_drop_down

Ondernemerschap & vrouwen: interview met Katrin van de Water

Dat het ondernemerschap vrouwen uitdaagt het meeste uit zichzelf te halen, ben je ongetwijfeld met ons eens. Maar hoe neem je de eerste stap? Lieve Leysen praat met de oprichtster van Passion for Work over ondernemerschap in het algemeen en over de ervaringen van haarzelf.

In het interview (18 min) vertelt Katrin o.a.:
  • wat je kan doen om als vrouw succesvol ondernemer te zijn
  • dat je niet uit een ondernemersfamilie hoeft te komen om ondernemer te worden
  • dat een bore-out en een burn-out voor haar 30ste de aanleiding was om met Passion for Work te starten
  • wat haar grootste uitdagingen waren als startend ondernemer
  • hoe ze evenwicht bewaart tussen werk en privé
  • wat haar boodschap is voor ondernemende vrouwen

Bij ondernemerschap vrouwen coachen

Jij bent vroeg of laat toe aan de next step. En wij helpen jou daar graag bij. Hier vind je een overzicht van ons aanbod voor ondernemende vrouwen.

Gelukkig vinden ook mannen de weg naar Passion for Work!
Werner Devree (zaakvoerder www.OOOOOOOO.be) getuigt over zijn VIP-coachingstraject:
Werner De Vree klant Passion for Work“VIP-ondernemerscoaching bij Katrin, wat houdt dat in? Met warme glimlach en zachte stem wordt de deur geopend en dit blijft de welkom gedurende het hele traject; je voelt je écht thuiskomen en intuïtief weet je dat je in goede gidshanden bent. Vanuit een heel brede en open kijk,een aandachtig luisterend oor, een prima aanvoelen van wie je bent, begeleidt Katrin je vanuit je kern naar je toekomst. Hier naartoe leiden vele paden en Katrin ondersteunt je op de richting die jij kiest/nodig hebt.Een gericht sterke aandacht voor jouw als mens. Anderzijdsconfronteert en stuurt ze resultaatgericht positief, zodat je met je voeten op de grond blijft staan en tot zeer concreet handelen komt.Vanuit je passie bepaal je je focus, stel je scherp, maak je je actieplan en pak je (opnieuw) steevast het roer in eigen handen, met een ferme boost naar een nóg leuker en lucratiever (ondernemers)leven, waar ook weer anderen profijt en plezier van hebben :-). Katrin, dank je, je bent een schoon mens!”

Per jaar kunnen 15 ondernemers VIP-coaching volgen bij Katrin Van de Water. Als je een gratis telefonisch kennismakingsgesprek wil, neem contact met ons op!  Als je interesse hebt in VIP-coaching, vermeld dit expliciet. Katrin plant dan een belafspraak met je in.

We werken vanuit de filosofie van Personal Branding. Je leest er meer over in het gratis eBook Personal Branding, wat je ontvangt door je naam en mailadres in te vullen hieronder op de site. Meer dan 13.000 mensen gingen je reeds voor. Veel leesplezier!

Als je het eens bent dat het ondernemerschap vrouwen unieke kansen biedt, deel dit artikel dan met jouw vriendinnen. Dit kan door middel van de social media knoppen. Het is ook altijd fijn als je hieronder een reactie achterlaat.

Contacteer ons voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt!

Reactie plaatsen

Wil jij je droombaan of
droombedrijf realiseren?

Personal Branding wijst je de weg!
Koekje erbij?