arrow_drop_up arrow_drop_down

Duizenden mensen vonden intussen de weg
naar Passion for Work. Klanten vertellen....

Laagdrempelige Kennismakingsworkshop

Personal Branding

 Als je naar buiten komt loop je weg met de gedachte ‘ja! nu beginnen we er aan!'

Dankjewel voor de zeer verrijkende en waardevolle workshop! 


Ik beveel het iedereen aan die met een ei zit over zijn toekomst of ‘iets nieuws’ wenst! Als je naar buiten komt loop je weg met de gedachte ‘ja! nu beginnen we er aan!‘. 


Wat een boost!

Olivier Craenen, productie-ingenieur

De workshop die zoveel passie en gedrevenheid uitstraalt heeft me over de streep gehaald om klant te worden! 


Ik heb Passion for Work gevonden via Google. Ik was op zoek naar meer informatie rond bore-out en kwam via Jobat op jullie site terecht. Deze sprak mij meteen aan. De laagdrempelige workshop waarin Katrin Van de Water met zoveel passie en gedrevenheid jullie kunnen aan de man bracht heeft me enorm geïnspireerd en uiteindelijk over de streep gehaald om mij bij jullie in te schrijven.

Silke Slegers, marketing assistent

In 5 stappen weten wat ik wil

Voor mij is loopbaanbegeleiding dan ook iets wat iedereen die een aantal jaren werkt, aan zichzelf cadeau zou moeten doen. 

Dankzij Elsie van Passion for Work werden mijn talenten in de kijker gezet en kreeg ik bevestigd dat mijn job me op het lijf geschreven is. Ook kreeg ik hierdoor de passie die ik nodig heb om te functioneren terug en ben ik me nu bewust van de knelpunten die ik altijd heb genegeerd. 


Bovendien is zeker de goesting aanwezig om hieraan te werken met de nodige aanpassingen voor meer efficiëntie en flexibiliteit wat prioritair is voor mijn streven naar meer evenwicht. Voor mij is loopbaanbegeleiding dan ook iets wat iedereen die een aantal jaren werkt aan zichzelf cadeau zou moeten doen. 


Het is de perfecte investering als zelfevaluatie en geeft je als persoon een enorme boost.

Anja Copejans, onderwijsopbouwwerker

Op het einde van het programma had ik een heel duidelijk beeld had van wat ik kon en waar ik naar toe wilde evolueren in mijn job.

Na een burn-out te hebben meegemaakt en doordat ik me vragen begon te stellen over mijn huidige job ben ik op de site van Passion for Work terechtgekomen. De programma’s die ze aanboden spraken me onmiddellijk aan en begin 2016 ben ik dan ook van start gegaan met het programma ‘In 5 stappen wat ik wil’. De tips en adviezen die Anja gaf vanuit haar ervaring als stress- en burnoutcoach waren zeer waardevol, een absolute meerwaarde, en zijn ondertussen standaarden in mijn dagdagelijkse leven geworden. Ze heeft me de nodige opdrachten gegeven en volgde deze ook tussentijds op waardoor ik op het einde van het programma een heel duidelijk beeld had van wat ik kon en waar ik naartoe wil evalueren in mijn job. Ik zou het programma van Passion for Work zeer sterk willen aanbevelen aan iedereen die met vragen zit over zijn/haar loopbaan. 

Karen Roels, preclinical study director

In 7 stappen bereiken wat ik wil

Dankzij dit programma kreeg ik een trap onder mijn kont en besef ik wat ik waard ben!


Yes I can! In mei volgde ik het 7 stappenplan en in september begin ik op mijn nieuwe job! 


Dankzij dit programma kreeg ik een goede trap onder mijn kont (die ik ook zocht en nodig had). Ik trad uit de dagelijkse sleur van mijn job en besefte wat ik eigenlijk echt waard ben.

Patrick Van den Broeck, marketing professional

Het was geweldig hoe 8 mensen elkaar zo konden inspireren.

Toen ik een jaar geleden maar niet kon kiezen hoe ik met mijn praktijk naar buiten wou komen, heb ik het programma “In 7 stappen bereiken wat ik wil” voor ondernemers gevolgd bij Katrin. Het was geweldig hoe 8 mensen elkaar zo konden inspireren. Toen ik naar buiten ging had ik niet alleen mijn doelgroep helder, maar tevens ook het juiste boek om te lezen op dat moment en een aantal andere tips die me verder hielpen in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling + een aantal stappen die ik blijvend kan toepassen om mijn bedrijf te doen groeien. Dank je wel Katrin voor je inspiratie, je kijkt veel verder/ruimer dan de meeste mensen en je vindt voor alles een oplossing.

Els Aerts, zaakvoerster Passion for Life

VIP Coaching

Het onbereikbare werd plots veel realistischer!

Het proces van de VIP-coaching dat ik samen met Katrin mocht doorlopen betekende letterlijk de start van de voorbereiding van mijn carrière-switch. 


Het onbereikbare werd plots veel realistischer en even de tijd nemen om over je eigen competenties, sterktes en zwaktes na te denken doet echt wonderen. 


Katrin heeft de nodige ervaring en realiteitszin om je tijdens dit proces te triggeren, de ogen te openen en je te helpen je eigen inzichten te verwerven en conclusies te trekken. 

Kristof De Bois, zaakvoerder n-ICE!

Katrin begeleidt je vanuit je kern naar je toekomst.

VIP-ondernemerscoaching bij Katrin, wat houdt dat in? Met warme glimlach en zachte stem wordt de deur geopend en dit blijft de welkom gedurende het hele traject; je voelt je écht thuiskomen en intuïtief weet je dat je in goede gidshanden bent. Vanuit een heel brede en open kijk, een aandachtig luisterend oor, een prima aanvoelen van wie je bent, begeleidt Katrin je vanuit je kern naar je toekomst. Hier naartoe leiden vele paden en Katrin ondersteunt je op de richting die jij kiest/nodig hebt. Een gericht sterke aandacht voor jou als mens. Anderzijds confronteert en stuurt ze resultaatgericht positief, zodat je met je voeten op de grond blijft staan en tot zeer concreet handelen komt. Vanuit je passie bepaal je je focus, stel je scherp, maak je je actieplan en pak je (opnieuw) steevast het roer in eigen handen, met een ferme boost naar een nóg leuker en lucratiever (ondernemers)leven, waar ook weer anderen profijt en plezier van hebben :-). Katrin, dank je, je bent een schoon mens!

Werner De Vree, zaakvoerder ooooooo

Bedrijfscoaching/training

I know that the money we invest will be a real long-term investment.

Katrin is a great coach. Her enthusiasm alone powers up the room. Katrin has worked as a career coach for a number of people at my organisation with great success. She is very fast and has incredible insight into people and organisations. This is a very interesting combination because I know that the money we invest will be a real long-term investment. Next to being a real professional she is also very gentle. It has been such a pleasure working with her and I can only recommend her to any HR professional, CEO or individual looking for that needed push in their career or the careers of their employees.

Elise Beyst, Contactpersoon Kanselarij van de Premier

Het programma geeft medewerkers de kracht om hun loopbaan zelf in handen te nemen.

Passion for Work geeft bij ons een tweedaagse training “Aan het roer van je loopbaan” voor groepjes van 8 personen. In plaats van individueel kan je samen met collega’s op zoek gaan naar je waarden en competenties en krijg je zicht op wat je energie geeft. De aanpak van Passion for Work zorgt ervoor dat de deelnemers actief nadenken over wat ze graag doen. Ze maken een balans op van hun huidige job en zien wat er goed is of wat er beter kan. Het geeft hen inderdaad de kracht om hun loopbaan zelf in handen te nemen. Deze workshop wordt gevolgd door een zeer heterogeen publiek, jong of ervaren, hoog in de hiërarchie of niet. Een aanrader om medewerkers zelf verantwoordelijk te maken voor hun loopbaan.

Petra Schyvynck, Contactpersoon Belfius Insurance

Outplacement

Het was een bewuste keuze om een outplacementpartner te kiezen die bij me paste. De 5 en 7 stappen van Passion for Work hebben me weer “los” gemaakt waardoor ik precies te weten kwam wat ik wou doen met de rest van mijn leven. Hieruit is de v.z.w HOMEST*RS geboren en het is een voorrecht om zoveel mogelijk Zuid-Afrikaanse daklozen te begeleiden naar een nieuw maar vooral beter leven! Dank je wel Passion for Work!

Gemma Demandt, founder Homestars vzw

Wil jij meer recensies lezen? Lees hier verder.

Al onze programma’s komen in aanmerking voor subsidie van de Vlaamse overheid door middel van loopbaancheques (je ontvangt 7 uur coaching voor €80) of KMO-portefeuille.

Hier lees je 10 redenen waarom klanten ervoor kiezen om hun loopbaancheques in te zetten bij Passion for Work.

Word jij ons volgende succesverhaal? Neem contact met ons op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met een Passion for Work-coach in je buurt. 

Koekje erbij?