arrow_drop_up arrow_drop_down

Vraag nu jouw gratis telefonisch 

kennismakingsgesprek aan!

Neem contact op! 

Of bel ons op +32 (0)3 336.08.66


Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

  Start nu met loopbaanbegeleiding en ontvang van ons
  het boek 'Flow: zo leef je het leven’ cadeau.


Ga aan het roer staan!

Werknemer of ondernemer: we stimuleren jou om aan het roer te staan van je leven en carrière zodat jij (weer) energie krijgt van je werk!


Wij helpen je graag.

Heb je interesse in onze coaching/training? Vragen of twijfel je? Vraag dan een geheel vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan. Vul hiervoor het formulier hiernaast in. We nemen contact met je op, luisteren naar je behoeften en kijken welk programma het beste bij jou past.


Wat levert het je op?

  • Je gaat weer perspectief zien, dit geeft rust!
  • Met je carrièrepaspoort weet jij wat je nu én in de toekomst kan doen om de energie die je krijgt van je werk te verhogen. Hiermee voorkom je een burn-out of bore-out.
  • Een coach staat je bij om je verlangen groter te maken dan de angst en om je te begeleiden om stappen te zetten richting je droombaan of droombedrijf. 
  • Aan de hand van onze beproefde methode en stappen die eerder door duizenden mensen gezet zijn (gebaseerd op de filosofie van Personal Branding).

Wij aanvaarden loopbaancheques.

Loopbaancheques


Je vindt een Passion for Work-coach in elke Vlaamse provincie:

Koekje erbij?