Gratis eBook Personal Branding

Page content

In de pers

life-travels Katrin Van de Water

LIFE-TRAVELS VAN KATRIN VAN DE WATER
Interview door Michiel van Buuren (Life-Travels, 7 december 2016)

Ontmoet Katrin Van de Water. 40 jaar. Een power woman uit Vlaanderen. Hoogbegaafd en hoogsensitief. Succesvol onderneemster en oprichtster van Passion for Work, haar bedrijf dat inmiddels al duizenden mensen aan hun droombaan of eigen onderneming heeft geholpen. Zo op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat het Katrin is aan komen waaien. Echter haar soms schokkende levenservaringen hebben ervoor gezorgd dat Katrin heel bewust in het leven staat en zelf de wind maakt.

Lees het hele artikel


Passion for Work - Werken op Afstand

Werken vanop afstand
Knack Carrièregids (November 2016)

KATRINS SUPERTIP
“Zorg voor goede marketing, zodat potentiële klanten je weten te vinden. Zelfs het paradijs gaat op den duur vervelen als het te kalm is … “

Lees het hele artikel


Jobhoppen na 50
Interview Focus 50-plus – oktober 2016

Enerzijds zorgt de nasleep van de economische crisis ervoor dat heel wat werknemers op hun job blijven zitten – mensen houden immers niet van verandering – terwijl anderzijds de nieuwe technologieën anderen net weer inspireren op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen.

Lees het artikel


Hoe je LinkedIn profiel beter maken?
Interview op radio 1 – vrijdag 22 januari 2016

Januari, de maand waarin veel mensen op zoek gaan naar een nieuwe baan. En bijgevolg passen ze bijvoorbeeld hun LinkedIn profiel aan. Maar zijn we daar wel goed en origineel in, om onszelf te ‘verkopen’? Want we zijn allemaal ‘creatief’ en ‘gepassioneerd’.


ONDERNEMENDE VROUWEN

Ondernemende vrouwen
Interview door Vitaya magazine (november 2015)

Katrin, Lien, Tinneke en Nisha zijn zeker van hun zaak. Hun eigen zaak, die ze met veel passie en enthousiasme – maar ook met de nodige twijfels, tegenslagen en slapeloze nachten – uit de grond gestampt hebben..  Lees het hele artikel


 

Ben jij bestand tegen stress?
Psychologies Magazine (november 2015)

Vind je het moeilijk om om te gaan met spanningen op het werk? Een eerste stap is in
elk geval de alarmsignalen van stress herkennen. Zo voorkom je meteen ook erger. Lees het hele artikel


weer fluitend naar het werk

Inge Ketels en Katrin Van de Water in Knack Carrièregids (november 2015)
Weer fluitend naar het werk

Veel mensen rollen na hun studies een bepaalde job in, om die dan veertig jaar lang uit te oefenen. Ze hebben nu eenmaal expertise opgebouwd in dat domein. Toch durven steeds meer werknemers hun carrière een totaal andere wending te geven. “We evolueren van een baan voor het leven naar een leven vol banen”, klinkt het. Lees het hele artikel.


hoe herken je een goede werkgever

Katrin Van de Water in Mark Magazine (april 2015)
Hoe herken je een goede werkgever?

Een kantoorgebouw met een grote strik rond, juichende werknemers achter hun bureau, loonbriefjes die gul in het rond dwarrelen. Was het maar zo gemakkelijk om een goede werkgever te herkennen. Wij gingen op zoek naar de ultieme droombaas, maar bestaat die wel? “Een goede werkgever is voor iedereen anders.” Lees meer


van accountmanager tot tuinman

De zomervakantie ligt achter de rug. Voor sommigen durft deze al eens het moment te zijn dat ze op een keerpunt in hun carrière komen te staan. Ze hebben tijd gehad om na te denken en komen tot de ontdekking dat ze nood hebben aan een nieuwe professionele uitdaging.

Klik hier om het artikel te downloaden


podcasat aflevering Passion for Work.fw

Van burn-out naar Passion for Work

In deze audioaflevering vertelt Katrin van de Water hoe zij na haar burn-out, zichzelf herontdekte. Zij maakte het haar missie om zoveel mogelijk mensen hun ware passie te laten vinden.Dat doet zij zeer succesvol met haar bedrijf Passion for work . Hoe geweldig is het om je bedrijf vanuit je droomhuis vanuit Spanje te kunnen runnen? Zij begeleidt haar team via Skype en geniet tussendoor toch van alle zuiderse heerlijkheden zoals zon, strand en siësta.


Passion for Work in Jobat - Ben jij hoogsensitief

Ben jij hoogsensitief ? Wat zijn de gevolgen?
Lees het artikel op Jobat.be of download de PDF die verscheen in De Standaard.


Passion for Work artikel in Mark Magazine - 5 tips om je job boeiend te houden

Katrin Van de Water onthult in Mark Magazine 5 tips om je job boeiend te houden (april 2015).
Lees het artikel.


Passion for Work artikel in Mark Magazine - 5 tips om jouw droomjob te onydekken

Katrin Van de Water onthult in Mark Magazine 5 tips om jouw droombaan te ontdekken (februari 2015).
Lees het artikel.


 

Het ondernemersverhaal van Passion for Work verscheen in het boek Koplopers van Open Circles Academy. Hierin vertelt Katrin Van de Water hoe ze na een burn-out op haar 29ste haar leven in eigen handen nam en ging voor haar droom: de missie om duizenden mensen te stimuleren om écht te gaan voor hun droombaan of droombedrijf, samenwerken met een team van enthousiaste collega’s én 3 weken per maand wonen in Spanje! (september 2014)


Katrin Van de Water werd door Robert Benninga geïnterviewd over haar burn-out in het boekIs het een tegenslag of juist een kans?’. Ze vertelt openhartig over een aantal tegenslagen in haar leven, hoe ze hiermee omging en hoe ze hier uiteindelijk sterker uitkwam (augustus 2014)

 

 

 


Op Career Launch van Jobat leggen we met plezier uit wat Personal Branding is en wat het kan betekenen om je loopbaan én leven een boost te geven (april 2014):  Lees het artikel.

Katrin Van de Water werd geïnterviewd over carrièrecoaching in Het Nieuwsblad (april 2013)

Carrière Coach

Carrière Coach

 

 

 

 

 

 

 

 


Katrin Van de Water wil burn-out meer uit de taboesfeer halen en werkte mee aan een artikel voor de Gazet van Antwerpen (maart 2013)

Burn Out

 

 

 

 

 

 

 

 


Oprichtster van Change Gina de Groote ging mee naar Spanje voor Shine On Your Life & Business en schreef een artikel in Change Think Positive (januari 2013)

ChangeChange


Journaliste Grete Flies volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’ en schreef een artikel voor Goed Gevoel (augustus 2012).

Goed GevoelGoed Gevoel

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Comment Section

0 reacties op “In de pers

Plaats een reactie


*