arrow_drop_up arrow_drop_down

ACTIE WEGENS SUCCES VERLENGD TOT 31 JANUARI! 

Start nu met loopbaanbegeleiding

en ontvang een CADEAU! Let op: dit is enkel geldig voor mensen die voor 31 januari opstarten met loopbaanbegeleiding bij Passion for Work.

Start met loopbaancoaching en ontvang van ons een cadeau!

Wegens succes verlengd! Wij houden van cadeautjes geven en verwennen je daarom graag met een gratis boek ‘Flow: Hoe leef je het leven’ wanneer je opstart met loopbaanbegeleiding bij Passion for work.  Het boek 'Flow: Hoe leef je het leven' bevat een bundeling van wijsheden die je laten stilstaan bij wat je nu echt wil in het leven, wat de zaken zijn die echt belangrijk voor je zijn, zoals je dierbaren, in plaats van altijd mee te gaan in de maalstroom van gejaagdheid. Hoe wil jij je leven leiden?

Hoe lang stel jij je droomjob nog uit? 


  • Ga je na een werkdag 'leeg' naar huis?
  • Je verlangt naar werk dat precies aansluit bij wie je bent en wie je wilt zijn. 
  • Ben je passief en laat je alles op je afkomen?
  • Ervaar je te veel werkdruk? 
  • Denk je er aan om als zelfstandige op te starten?
  • Je wil graag verandering maar weet niet hoe?

Wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen?

Wat wil je bereiken in dit jaar? Wat zijn je dromen? Misschien zie je het grootser en wil je reflecteren waar je wil staan binnen 10 jaar? Of wil je graag in actie komen en weet je niet hoe? Dan gaat loopbaanbegeleiding jou helpen!


Samen met een loopbaancoach ga je op zoek naar wat voor jou belangrijk is in je werk, wat jij goed kan én wat je graag doet, wat jij graag wil ontwikkelen en welke beroepen passen bij je persoonlijkheid. Je gaat naar huis met je carrièrepaspoort, zodat jij zicht hebt op wat je energie geeft én de juiste keuzes kan maken, nu én in de toekomst!


Het resultaat: je werkt terug met passie. Je staat weer aan het roer van je carrière doordat je weet wat je wil. Dat wordt opgemerkt! Je bent geëngageerd: je voelt dat je op je plaats zit, geniet ervan en vindt rust.

VRAAG NU JE TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

ontvang jouw CADEAU wanneer je start

 

Hoe anderen loopbaanbegeleiding bij Passion for Work ervaarden:

“Door mijn hooggevoeligheid was ik steeds zoekende naar meer, anders en beter. Door de loopbaanbegeleiding van Passion for Work ben ik tot de essentie gekomen om mijn talenten te benutten.Samen bekeken we wat het meest bij mijn persoonlijkheid past. Hierdoor is focus ontstaan; Schitter met je eigen kracht, Straal dankzij hoog gevoeligheid, Sprankel in je leven en je relaties. Hierin wil ik mensen begeleiden.”

Brigitte Houben, coach,
volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

“Een korte zoektocht naar een coach op internet bracht me bij Passion for Work. Een eerste telefoongesprek was een aangename kennismaking. Het had zoiets van een vriendelijke uitnodiging: als jij dat wil, kunnen we samen bekijken wat op dit moment voor jou onduidelijk is, ieder heeft zijn 'kracht' en als je die terug aanspreekt... just imagine that!”

Steven Pauwels, kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland

"Dankzij dit programma kreeg ik een goede trap onder mijn kont (die ik ook zocht en nodig had). Ik trad uit de dagelijkse sleur van mijn job en besefte wat ik eigenlijk echt waard ben."

Patrick Van den Broeck, Marketeer

“Ik ben zo blij dat ik heb gekozen voor loopbaanbegeleiding bij Passion for Work. Mijn coach heeft me super goed geholpen en met mij gezocht naar wat ik nu echt leuk vind en waar ik energie uit haal. Na de verschillende sessies en goede raad van haar, heb ik haar advies gevolgd en ben ik sinds kort gestart als zelfstandige in bijberoep!”

Celine Jansens

ONS CADEAU AAN JOU:  Flow: Hoe leef je het leven?

We denken vaak: later, straks, volgende week, volgende maand. En ondertussen stellen we ons leven uit (of beter gezegd: de dingen wie graag willen doen). Geven we onbelangrijkere zaken voorrang op de dingen die we echt belangrijk vinden, en krijgen veel mensen vaak meer van onze tijd en aandacht dan onze dierbaren.

 

Zo zijn er nog veel meer mooie inzichten die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. De mooiste inzichten die voorbijkwamen in al die interviews met mindfulnessdeskundigen, filosofen, psychiaters en andere denkers van deze tijd bundelden we in Hoe leef je het leven. En als er één boodschap is die je hier uit kunt halen, is het dat je zélf kunt kiezen waar je je tijd aan besteedt en hoe je wilt leven. Hopelijk inspireert Hoe leef je het leven jou ook om vaker te denken: volgende maand? Nee, dat is vandaag!


Start nu met loopbaanbegeleiding en ontvang jouw cadeau 

VRAAG NU JOUW TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK


AAN MET 
EEN COACH BIJ JOU IN DE BUURT 
Koekje erbij?