Katrin Van de Water

Live the life you want! 

Er is veel meer mogelijk dan je denkt!

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw businessmentor?

"Dankzij Katrin ontdekte ik zo mijn missie. Ze luisterde naar mijn levensverhaal."

Nelly De Keye, narcismecoach

volgde VIP-coaching

"Katrin levert goede analyse middelen en technieken in een heel respectvolle omgeving die u het vertrouwen geeft om al de volgende stappen met energie uit te voeren."

Jean-Luc Matthys, zaakvoerder, D-InSight,
volgde VIP-coaching

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Van een burn-out naar een leven vol energie en een bedrijf met enthousiaste collega’s die al +5000 mensen naar hun droombaan of –bedrijf begeleiden! Om via de hele concrete ingang van werk, Vlaanderen een positieve injectie te geven!


Wat ging hieraan vooraf? April 2005. Ik zit thuis met een burn-out. Net geen 30 en volledig opgebrand. De reden? Na 3 jaar onderwijs en 5 jaar HR-ervaring in het bedrijfsleven gaf mijn job me geen energie meer. De vraag “Wat wil ik nu écht?” klonk steeds luider. Tot ik ermee moést ophouden. Ik vocht me een weg terug. Zocht naar ingrediënten die me energie gaven en legde ze samen. Mijn droom om ondernemer te worden kwam terug bovendrijven. 


En het keerpunt volgde toen ik Personal Branding ontdekte en ging toepassen. In 2006 zag Passion for Work het levenslicht. Sindsdien help ik – samen met een team enthousiaste HR-professionals – hoogopgeleide 30+ers die worstelen met hun carrière. Zelf coach ik enkel nog ondernemers.

Elk jaar investeer ik nog steeds 10%+ van mijn inkomsten in trainingen en seminars ...

Na een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen volgde ik opleidingen NLP, relatie- en communicatiewetenschappen, voice dialogue, Personal Branding, social media en ondernemerschap. En elk jaar investeer ik nog steeds 10%+ van mijn inkomsten in trainingen en seminars, vnl in het buitenland.


Intussen behaalden we sinds 2015 jaarlijks een omzet rond €1.000.000, ben ik aandeelhouder in een beloftevolle start-up en heb ik nog een ander bedrijf in aankoop en verhuur van vastgoed. Deze kennis en ervaring deel ik graag met jou!

Je ontmoet me tijdens ...

Je ontmoet me tijdens een webinar, tijdens het groepsprogramma ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil',

de VIP-coaching of online als beheerder van de Mastermindgroep.


Ik ben Vlaamse, woonde 6 jaar in Nederland, 3 jaar in Andalusië en later op Ibiza.


Ik vind het belangrijk dat een deel van onze omzet naar 5 kinderen in Uganda gaat zodat ook zij kunnen bouwen aan een mooie toekomst. Verder sponsoren we Homestars vzw.


In mijn vrije tijd...

reis ik, geniet ik van tijd doorbrengen met mijn dierbaren, ontdek ik het magische eiland Ibiza, lees en wandel ik.

Mijmervraag: Is ondernemen een kwestie van genen of geluk?

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:Je gegevens worden veilig en met respect voor uw privacy verzameld, verwerkt en bewaard. Hier vind je onze privacy statement

Hoe werkt het gratis telefonisch kennismakingsgesprek?

In dit gesprek luistert onze Passion for Work-coach naar je verhaal en bekijkt hij/zij samen met jou welk programma hier het best bij aansluit. Als je zin hebt om samen aan de slag te gaan, wordt er een concrete afspraak gemaakt.
De sessies gaan door op het adres van de coach.

Zo ervaren anderen mijn ondernemerscoaching:

"Na een onderbreking van 7 jaar door ziekte miste ik de intellectuele uitdaging van mijn vorige job als coach en trainer. Ik vroeg Katrin om me te begeleiden in de zoektocht. Ze luisterde naar mijn levensverhaal en haar conclusie was: "Nelly, wees je authentieke zelf. Iemand die heel veel meemaakte en toch positief in het leven staat. Als jij kan vertellen hoe je dat deed, daar zal men naar luisteren, want dat is uniek". Dat kwam binnen! 


Dankzij Katrin ontdekte ik zo mijn missie. Als Narcismecoach begeleid ik nu mensen die in een privé of professionele relatie te maken hebben met narcisme om terug positief in het leven te staan. Bovendien wil ik meer aandacht vragen voor narcisme, dat veel te weinig gekend is. Dit is voor mij een nieuwe start. 


Dankjewel Katrin."

Nelly De Keye, narcismecoach,
volgde VIP-coaching!

"Ik heb Passion for Work ontdekt via de talrijke en interessante artikels die Katrin post op Facebook. De inlichtingen gegeven na onze eerste contact hebben mij overtuigd om het hele VIP coaching programma te volgen


Katrin levert goede analyse middelen en technieken in een heel respectvolle omgeving die u het vertrouwen geeft om al de volgende stappen met energie uit te voeren. De volledige dag doorbrengen met verschillende ondernemers is verrijkend en ontwikkelt zo meteen je netwerk.


De opvolgingsessies brengen al uw ideeën nog meer op een rijtje naar uw nieuwe gedefinieerde doel. Ik raad Katrin en haar coaching zeker aan.".

Jean-Luc Matthys, zaakvoerder, D-InSight,
volgde VIP-coaching
 

Maak kennis met mij!

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

Artikelen door Katrin Van de Water

Leren ondernemen

Ondernemen is geen kwestie van genen of geluk. Het is een vak, en dat kan je leren. Droom jij van ondernemerschap? Heb je je eerste stappen al gezet maar weet je niet hoe verder? Wellicht heb je heel wat vragen…

Lonkt ondernemer-schap bij jou? 

Wat gebeurt er als je de roep durft te volgen…

Ken je dat, dat je je jaren later nog alle details herinnert van een bepaald gesprek?

Zo’n gesprek had ik met mijn broer, Hans.

[Podcast] Johan Dhaeseleer interviewt Katrin

Je wordt geïnspireerd, om die ene vaardigheid die je extra nodig hebt (werken aan je productiviteit) structureel aan je gedrag toe te voegen.

Klant Leila breekt uit de gouden kooi en vertelt haar ervaring…

Benoem een succes uit je professioneel leven. Iets waar je met een goed gevoel aan terugdenkt, vroeg Katrin me tijdens VIP-coaching.

Overzicht van alle coaches

Antwerpen:

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen
Ellen Vanbuel  - Brasschaat
Katleen Lambregs - Antwerpen
Sabine Havelaerts - Itegem, bij Heist-op-den-Berg
Stijn Derynck - Lier
Charlotte de Vos - Brasschaat én Antwerpen
Katrin Van de Water (VIP-coaching) - Antwerpen/Ibiza

Limburg:

Ingeborg Leën - Peer
Veerle Huygen - Koersel én Alken

Oost-Vlaanderen:

Martine Van Velthoven - Melle, Gent en Lochristi
Katrien Dooms - Grembergen, bij Dendermonde en Aalst

West-Vlaanderen:

Isabelle Decramer - Damme
Annick Deroo - Rekkem

Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel
Isabelle Dewinkeler - Vilvoorde, Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)

Ilse Jacquemyn - Kampenhout, tussen Mechelen en Leuven

Maak kennis met mij

VRAAG EEN GRATIS TELEFONISCH KENNISMAKINGSGESPREK AAN

  • Koekje erbij?