arrow_drop_up arrow_drop_down

Video Masterclass Burn-out / Bore-out

Ontdek in deze video wat het verschil is tussen een Burn-out en Bore-out is en hoe jij dit voorkomt.

Ontdek onze bewezen 5 stappen methode om jouw droombaan of droombedrijf te realiseren.

Vraag vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek aan met één van onze coaches of download onze brochure(PDF).

Ervaringen van anderen met het 5 stappen programma:

 Als je naar buiten komt loop je weg met de gedachte ‘ja! nu beginnen we er aan!'

Dankjewel voor de zeer verrijkende en waardevolle workshop!

Ik beveel het iedereen aan die met een ei zit over zijn toekomst of ‘iets nieuws’ wenst! Als je naar buiten komt loop je weg met de gedachte ‘ja! nu beginnen we er aan!‘.

Wat een boost!

Olivier Craenen - productie-ingenieur

De workshop die zoveel passie en gedrevenheid uitstraalt heeft me over de streep gehaald om klant te worden!

Ik heb Passion for Work gevonden via Google. Ik was op zoek naar meer informatie rond bore-out en kwam via Jobat op jullie site terecht. Deze sprak mij meteen aan. De laagdrempelige workshop waarin Katrin Van de Water met zoveel passie en gedrevenheid jullie kunnen aan de man bracht heeft me enorm geïnspireerd en uiteindelijk over de streep gehaald om mij bij jullie in te schrijven.

Silke Slegers - marketing assisten

Voor mij is loopbaanbegeleiding dan ook iets wat iedereen die een aantal jaren werkt, aan zichzelf cadeau zou moeten doen.

Dankzij Elsie van Passion for Work werden mijn talenten in de kijker gezet en kreeg ik bevestigd dat mijn job me op het lijf geschreven is. Ook kreeg ik hierdoor de passie die ik nodig heb om te functioneren terug en ben ik me nu bewust van de knelpunten die ik altijd heb genegeerd.


Bovendien is zeker de goesting aanwezig om hieraan te werken met de nodige aanpassingen voor meer efficiëntie en flexibiliteit wat prioritair is voor mijn streven naar meer evenwicht. Voor mij is loopbaanbegeleiding dan ook iets wat iedereen die een aantal jaren werkt aan zichzelf cadeau zou moeten doen.


Het is de perfecte investering als zelfevaluatie en geeft je als persoon een enorme boost.

Anja Copejans - onderwijsopbouwwerker

Op het einde van het programma had ik een heel duidelijk beeld had van wat ik kon en waar ik naar toe wilde evolueren in mijn job.

Na een burn-out te hebben meegemaakt en doordat ik me vragen begon te stellen over mijn huidige job ben ik op de site van Passion for Work terechtgekomen. De programma’s die ze aanboden spraken me onmiddellijk aan en begin 2016 ben ik dan ook van start gegaan met het programma ‘In 5 stappen wat ik wil’. De tips en adviezen die Anja gaf vanuit haar ervaring als stress- en burnoutcoach waren zeer waardevol, een absolute meerwaarde, en zijn ondertussen standaarden in mijn dagdagelijkse leven geworden. Ze heeft me de nodige opdrachten gegeven en volgde deze ook tussentijds op waardoor ik op het einde van het programma een heel duidelijk beeld had van wat ik kon en waar ik naartoe wil evalueren in mijn job. Ik zou het programma van Passion for Work zeer sterk willen aanbevelen aan iedereen die met vragen zit over zijn/haar loopbaan. 

Karen Roels - preclinical study director

Ontdek onze bewezen 5 stappen methode om jouw droombaan of droombedrijf te realiseren.

Vraag vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek aan met één van onze coaches of download onze brochure(PDF).

Relevante blog artikelen

Help! Ik heb een burnout!

10 tips voor een afspraak met de controledokter! Een burnout heeft serieuze impact op al je levensgebieden; Je werk, relatie, gezin, sociale contacten, financiën, gezondheid...

Waarom duurt burn-out herstel zo lang?

Passion for Work-collega Katleen Straetmans vertelt; Waarom nam je contact op met PfW? Begin 2016 maakte ik tijdens mijn ziekteverlof na een operatie de balans op van mijn job. De conclusie...

Burn-out, zie je dat aankomen?

12 jaar geleden was ik meer dan een jaar thuis met een burn-out. Vaak krijg ik de vraag of ik dit had zien aankomen. Ja en nee… Als ik terugga in de tijd zie ik dat...

Andere Masterclass Video's

Gouden Kooi

Hoogsensitiviteit

Ontdek onze bewezen 5 stappen methode om jouw droombaan of droombedrijf te realiseren.

Vraag vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek aan met één van onze coaches of download onze brochure(PDF).

Koekje erbij?