arrow_drop_up arrow_drop_down

VOOR ONDERNEMERS

In 5 stappen weten wat ik wil

Gerichte zelfanalyse om succesvol te ondernemen.

Overweeg je ondernemerschap?  Of ben je al jaren ondernemer?  
Wil je energiek ondernemen en vrijheid ervaren
Dan is het van belang dat jij dagelijks doet en focust op wat op je lijf geschreven is, zodat jij je missie ten volle kan leven
En dat je al die andere dingen uitbesteedt


toolkit 5 stappen

Is dit het nu?

  • Je bent een hoogopgeleide dertiger of veertiger, en overweegt ondernemerschap. Je vraagt je af of dit bij je past alvorens je de definitieve stap zet.
  • Of je bent al ondernemer en voelt de passie verminderen. En je bent toe aan een check-up, omdat je voelt dat je het anders wil. Maar hoe? Er knaagt iets.
  • Wat je zeker weet is dat je werk wil wat je uitdaagt, voldoening en energie geeft, ja. Maar hoe ziet dat eruit?
  • Je draait in rondjes, kan niet beslissen. Je voelt dat je vastzit, dat je er niet uitraakt. En dat kost je energie.
  • Je werk lijdt er steeds meer onder. Je leven, relaties en gezondheid ook. Zo kan het echt niet verder. Hoe breek je hieruit?

Haal energie uit je werk

Door je droombedrijf te creëren! Dor die rol te vervullen waar je echt goed in bent,
die je gelukkig maakt en je doet groeien
De rol die je volop energie en vrijheid geeft, zelfs wanneer je niet aan het werk bent. 
Die rol bestaat en jij gaat die leven! 
Zoals al duizenden mensen die jou voorgingen in onze coaching.

In 5 stappen naar ondernemerschap dat bij je past 

De zoektocht naar je ideale rol als ondernemer vertrekt vanuit een unieke Personal Branding visie (waarover je meer leest in ons gratis eBook Personal Branding) en bestaat uit 5 stappen. Ga je daarmee aan de slag, dan ontdek je je talenten en kan je je missie benoemen.

Volg even mee:

1. Wat kan ik goed én doe ik graag?

Eerst brengen we in kaart wat je graag doet én goed kan. Met een leuke, effectieve toolkit die je vooraf ontvangt, ontdek je zelf je favoriete vaardigheden. En meteen ook wat je misschien goed kan, maar niet graag doet: je energielekken.

2. Wat wil ik graag ontwikkelen?

Wat doe je graag, maar kan je nog onvoldoende? Ook dat leer je uit de toolkit. Het zijn je te ontwikkelen competenties: zaken waaraan je wil bouwen, waarin je kan groeien.

3. Wat vind ik belangrijk?

Waar draait het voor jou om in je werk? Wat maakt het verschil? Met een sterke waarde-oefening geeft de toolkit jou het antwoord: je favoriete waarden.

4. Past ondernemerschap bij mijn persoonlijkheid?

Je hebt je opleiding en werkervaring. Maar welke vorm van ondernemerschap past er nu écht bij jou, bij jouw persoonlijkheid? Uit een reeks gerichte vragen en een test distilleer jij je antwoorden.

Tijdens de coaching gaan we in op het resultaat van je voorbereiding. We maken de balans op van je huidige situatie en komen tot een bevestiging van of een nieuwe ondernemerspiste.

5. Het experiment

Hoe beslis je nu welke rol het meest geschikt is voor je? Door op zoek te gaan naar rolmodellen en te experimenteren. Door te kijken of je beeld van je mogelijke rol klopt met de realiteit. Dat kan op 3 manieren:

1. Surf: zoek zoveel mogelijk op over ondernemerschap.

2. Praat: spreek met ondernemers.

3. Probeer: doe en stuur bij.

Wij zetten ons ruime netwerk in om dat mogelijk te maken. Tijdens de collectieve opvolging breng je verslag uit en vertel je wat je nodig hebt. Wij denken met je mee.

En in de online Mastermindgroep stimuleer je elkaar en doe je beroep op elkaars kennis en netwerk.

Het resultaat van onze coaching? Je weet precies wat je wil, krijgt een helder beeld van je favoriete ondernemersrol en gaat vanaf nu aan het roer van je carrière en leven staan.

Wie begeleidt jou?

Je vindt een Passion for Work-coach in elke provincie.

Onze loopbaancoaches staan met beide voeten in het bedrijfsleven. Ze begeleiden jou bij elke stap, gaan recht naar de kern en denken concreet met jou mee. Achter hen staat een ruim netwerk, dat ze met plezier voor jou inschakelen.


Hoeveel kost dit en hoe gaat dit praktisch?

1. Je kan dit programma betalen met loopbaancheques:

Waardoor je 8 uur coaching krijgt voor €80 (werkelijke waarde is €1.100). Het programma bestaat uit een toolkit, 6 uur individuele coaching, 2 uur collectieve coaching (max. 5 personen), online mastermindgroep.2. Je kan dit programma betalen zonder loopbaancheques. 
Je betaalt dan €825 incl BTW als particulier, excl BTW als ondernemer.

Het programma bestaat uit een toolkit, 6 uur individuele coaching, online mastermindgroep.


3. Ook in het kader van outplacement

Misschien is je werkgever bereid om dit traject te betalen, bijvoorbeeld in het kader van je persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) of outplacement. We hebben aparte prijzen voor bedrijven, contacteer ons voor meer info.

Maak een eind aan maanden (of jaren) zoeken naar de juiste weg. Bespaar jezelf gepieker, rondjes draaien, een leeg gevoel, onzekerheid en angst. Vind je droomrol en start het leven dat je wil. Onze loopbaanbegeleiding geeft je werk én je leven een onbetaalbare boost! 

Ondernemerschap zat al langer in mijn hoofd, ik kreeg de bevestiging.

Net zoals velen ben ook ik begonnen aan de zoektocht naar motivatie in mijn job. Door mijn karakter en de constante nood aan nieuwe uitdagingen verloor ik de laatste jaren regelmatig mijn motivatie. Een recente burn-out was daarvan het gevolg. Uit de loopbaanbegeleiding, "in 5 stappen weten wat ik wil", kwam heel sterk naar boven dat ik wilde ondernemen. Iets waar ik eigenlijk al mee in het hoofd zat maar de bevestiging voor nodig had. Ik wens iedereen een geweldige loopbaan toe waarin je de motivatie kan vinden om te blijven groeien gebruik makend van je competenties en rekening houdende met je waarden. Passion for Work is een absolute aanrader!

Joachim Dero, drone expert

Dankzij Passion for Work ben ik op weg naar de verwezenlijking van mijn droombedrijf!

Kenmerkend voor de samenwerking met Anja is haar passie voor het vak en haar persoonlijke betrokkenheid. Professioneel en efficiënt legt Anja snel verbanden en loodst je in no time naar wat je écht wil in je professionele carrière. Ook na de contactmomenten blijft ze een waardevolle bron van expertise. Mede dankzij Passion for Work ben ik op weg naar de verwezenlijking van mijn droomjob. Zo startte ik recent VisualXpress op. Hiermee help ik enerzijds bedrijven en organisaties om hun beleidsconcepten om te zetten in tekeningen, zodat alle medewerkers zich makkelijker met de bedrijfscultuur kunnen identificeren. Daarnaast biedt VisualXPress schrijfcoaching aan particulieren.

Jan Matthé, erfgoedcoördinator, visuele conceptvertaler en allround schrijver

Heb jij helder wat je wil, maar lukt het je niet om klanten te krijgen?

Lees dan hier over het vervolgprogramma ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’

voor ondernemers, en word klantmagnetisch.

Koekje erbij?