Valérie Gerardi

Operational Passionista voor Passion for Work

Na vier jaar gewerkt te hebben als Junior Accountant had ik reeds op jonge leeftijd last van een ‘BOREOUT’. Ik deed mijn job goed, maar voelde geen prikkels en motivatie meer om hierin verder te evolueren. Ik voelde dat ik mezelf verloochende. Allerlei vragen doken in mij op: “Is dit het leven nu?” “ Doe ik dit wel graag?” “Waar ben ik mee bezig?” “Waar krijg ik energie van?” “Wil ik wel accountant worden?” “Wie ben ik?”. Ik voelde dat ik naar Italië moest, naar mijn geliefde land om terug een connectie te krijgen met mijn hart. Daar vond ik mijn verdrongen dromen terug en meer nog, ik durfde de stap nemen en er aan toe te geven: verhuizen naar Italiê en zelfstandige worden! De spontane en optimistische Valérie vol levensvreugde is hierdoor volledig terug.

Je ontmoet me aan de telefoon, via mail, bij een workshop… Bij mij kan je terecht met al jouw vragen, ik zorg ervoor dat jij, de coaches en Katrin in de beste omstandigheden kunnen werken aan onze grote passies, passie voor werk, passie voor mensen! Door mijn ervaring met de trajecten van Passion for Work kan ik goed inschatten welk traject er voor jou een toegevoegde waarde kan zijn en jou linken met de coach die het beste bij jou past.

In mijn vrije tijd speel ik piano, krijg ik ontzettend veel liefde van mijn kat, lees ik geweldige boeken, leer ik de prachtige Italiaanse taal, geniet ik van het leven, wandel ik in de natuur en pik ik ook wel eens een lekker gezellig etentje mee…

“Magic is believing in yourself, if you can do that, you can make anything happen.”

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Direct een gratis TELEFONISCH kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:

Antwerpen:
Karin Cammaerts
Anja Van Nueten
Linda Kleingeld

Limburg:
Catherine Hoogmartens
Mieke Meynen

Oost-Vlaanderen:
Katleen Straetmans
Isabelle Decramer

West-Vlaanderen
Isabelle Decramer

Vlaams-Brabant/Brussel:
Ruth Verhasselt
Isabelle Dewinkeler

Operational Passionista:
Valérie Gerardi

Zaakvoerder:
Katrin Van de Water