Linda Kleingeld

Provincie Antwerpen, Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen

Zelfstandig consultant voor Passion for Work

Als loopbaanbegeleider combineer ik 11 jaar ervaring als HR-consultant en leidinggevende met een boeiende levensreis en ervaringsdeskundigheid op vlak van burn-out, bore-out en ‘het roer omgooien’.

Mijn groot inlevings- en aanpassingsvermogen heeft me als kind geleerd om in de pas te lopen en aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Omdat ik van nature erg gericht ben op anderen, raakte ik hierdoor steeds meer vervreemd van mezelf. Een burn-out en de diagnose fibromyalgie waren een definitief keerpunt voor mij.

Versterkt door de bewustwording van mijn hooggevoeligheid en de ontdekking van yoga en shiatsu, leerde ik problemen om te zetten in kansen. Ik ontwikkelde mijn creativiteit, mijn intuïtie, volgde diverse opleidingen en leerde op een gezonde, evenwichtige manier van betekenis te zijn voor anderen.

Inmiddels ben ik omgeschoold tot goudsmid en vervaardig ik in eigen atelier maatwerkjuwelen in zilver en goud. Daarnaast doe ik wat mij het meest boeit en waar ik van nature goed in ben: mensen begeleiden, tot inzicht brengen, mogelijkheden laten zien en dichter bij zichzelf brengen. In alles wat ik doe gebruik ik mijn groot menselijk inzicht en mijn talent om tot de kern van zaken en mensen te komen. De methode van Passion for Work en Personal Branding sluiten hier perfect bij aan.

Niet alleen mensen met loopbaanvragen maar ook mensen in burn-out begeleid ik tijdens hun proces. KMO’s kunnen bij mij terecht voor het uitwerken van een beleid rond stress- en burn-outpreventie en re-integratie na burn-out.

Ieders wens en ieders verhaal is uniek. In loopbaancoaching vertrekken we van jouw verhaal. Samen gaan we op zoek naar wat er al is; je kracht, jouw authenticiteit en wat je nodig hebt, zodat jij (opnieuw) regisseur kan worden van je eigen toekomst.

In mijn vrije tijd geniet ik o.a. van mijn gezin, vrienden, lekker eten en drinken, de schoonheid van de natuur, muziek, film en af en toe eens lekker niksen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen

Direct een gratis TELEFONISCH kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:

Antwerpen:
Karin Cammaerts
Anja Van Nueten
Linda Kleingeld

Limburg:
Catherine Hoogmartens
Mieke Meynen

Oost-Vlaanderen:
Katleen Straetmans
Isabelle Decramer

West-Vlaanderen
Isabelle Decramer

Vlaams-Brabant/Brussel:
Ruth Verhasselt
Isabelle Dewinkeler

Operational Passionista:
Valérie Gerardi

Zaakvoerder:
Katrin Van de Water