Karin Cammaerts

Provincie Antwerpen, Burcht bij Zwijndrecht

Zelfstandig consultant voor Passion for Work

Na 18 jaar als HR professional actief te zijn geweest op de domeinen van leren en ontwikkelen, talent management, performance management, coaching en executive case management was ik toe aan een nieuw hoofdstuk binnen mijn professioneel verhaal. Een herbronningsperiode en ervaringen van de afgelopen jaren deden mij inzien dat zelfkennis de turbo is van je innerlijke motor. Ik geloof heel sterk dat wanneer je jezelf beter kent, je beter in staat bent om de juiste keuzes te maken. Een verhoogd zelfinzicht zet je in je kracht en de juiste keuzes geven je de richting en de nodige energie professioneel actief te blijven op een duurzame manier. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de vraag hoe we op een gemotiveerde en duurzame manier effectief langer aan de slag kunnen blijven. Het is op dit domein dat ik samen met Passion for Work een stempel wil drukken of net dat kleine verschil wil kunnen maken. Daarom help ik graag managers en professionals bewust keuzes maken voor zichzelf, hun team en hun organisatie zodat er met passie en op een duurzame manier kan gewerkt worden.

In mijn vrije tijd

lees ik spannende detective romans, geniet ik van mijn gezin, bereid ik heerlijke maaltijden en neem ik tijd voor mezelf. Ik hou ook van reizen en het contact met andere culturen en van het samenzijn met vrienden.

Je ontmoet me tijdens het programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’ , ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’, sollicitatietraining of tijdens een workshop Personal Branding.

Ervaring van een klant:

Ja, ook IK behoorde tot de doelgroep van hoogopgeleide 40-ers, die worstelde met loopbaanvraagstukken ondanks al mijn HR expertise en persoonlijke inzichten.

Gelukkig bestaat "Passion for Work" en kwam ik terecht bij coach Karin Cammaerts. Dankzij haar luisterend oor, persoonlijke/flexibele aanpak en perfect inschattingsvermogen ben ik mijn traject zonder twijfel met haar gestart. Tijdens onze sessies heb ik nieuwe inzichten verkregen die mij nu wél in staat stellen om mijn eigen keuzes te maken. En JA mijn doelstelling is nu duidelijker en niet langer onbereikbaar, waardoor ik nu veel zelfverzekerder en gelukkiger als Professional in het leven sta. Wat 'n verademing ! terwijl ik voordien verstrikt was door twijfel. 1.000 x DANK Karin & keep up the good work !”

Petra Verlaak, HR Professional, volgde programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen


Direct een gratis TELEFONISCH kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:

Antwerpen:
Karin Cammaerts
Anja Van Nueten
Linda Kleingeld

Limburg:
Catherine Hoogmartens
Mieke Meynen

Oost-Vlaanderen:
Katleen Straetmans
Isabelle Decramer

West-Vlaanderen
Isabelle Decramer

Vlaams-Brabant/Brussel:
Ruth Verhasselt
Isabelle Dewinkeler

Operational Passionista:
Valérie Gerardi

Zaakvoerder:
Katrin Van de Water