Passion for Work team

Mieke Meynen

Ik help je om Personal Branding in te zetten 
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Sinds een aantal jaren heb ik zelf mogen ervaren hoeveel voldoening het geeft om meer met mijn talenten aan de slag te gaan. Door beter te weten wat mijn talenten zijn en die ook in mijn job in te zetten, kreeg ik (nog) meer energie.

Na vijftien jaar HR en sales ervaring in het bedrijfsleven durfde ik het eind 2014 aan om voor mijn droom te gaan: eigen baas zijn!

Ik doorzwom heel wat watertjes, inclusief een burn-out in 2012. Een moeilijke periode, maar ik leerde het meest positieve eruit te halen. Dankzij coaching, vakliteratuur en opleidingen ging ik op zoek naar mezelf. De ontdekking dat ik hoogsensitief ben, verklaarde veel voor mij. Ik onderging zelf een innerlijke “metamorfose” die me de overtuiging gaf: als ik kan veranderen, dan kunnen anderen dat ook.

Sinds ik carrièrecoach ben, ervaar ik wat het is om met passie te werken. Hierbij zet ik mijn ervaring in op vlak van werving en selectie, leidinggeven, sales en competentiemanagement. Ik geniet ervan om mensen te doen groeien. Ik help hen graag ontdekken wat ze in hun mars hebben en nog meer in zichzelf te geloven. In mijn werkwijze ben ik een klankbord, maar tegelijk ook een spiegel. Met mijn enthousiasme en eigen ervaringen inspireer ik graag anderen. Daarbij ga ik op een warme, pragmatische, resultaats- en oplossingsgerichte manier te werk.

Hiernaast werk ik als gecertificieerde stress- en burn-out coach, geef ik regelmatig infosessies over burn-out en coach ik leidinggevenden in coachend leiderschap. Bedrijven schakelen mij ook in als consultant voor advies en begeleiding rond competentiemanagement.

Mijn missie bestaat erin om zoveel mogelijk mensen professioneel gelukkiger te maken, zodat ze ook op ander levensgebieden gelukkiger zijn.

In mijn vrije tijd

geniet ik van een wandeling in de natuur, sporten (fitness, zwemmen, fietsen), boeken lezen en tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Mieke werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:


Tijdens de coaching gaf Mieke vaak concrete voorbeelden uit haar eigen leefwereld. Het feit dat ze haar theoretische kennis en haar professionele ervaringen combineert met haar persoonlijke inzichten vind ik bijzonder knap. Dat maakt het des te geloofwaardiger en concreter voor mij. De manier waarop ze intensief meedenkt, heeft me op korte tijd snel vooruit geholpen. Mieke heeft me een heel nieuwe kijk gegeven op mijn eigen Personal Brand! Dank je wel daarvoor!

Inge Baelen, Freelance Conceptontwerper, volgde programma ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Mijn carrière is halverwege : het ideale moment om eens te bezinnen over mijn professionele toekomst en te kijken welke uitdagingen ik nog wil aangaan.

Maar hoe zoiets aanpakken ? Uiteraard heb ik hier al grondig over nagedacht, maar ik wil ook eens de visie van een professional. Via Passion for Work ben ik bij Mieke terechtgekomen. Haar enthousiasme en aanpak werken aanstekelijk. Ondertussen heb ik via de sessies en de fantastische toolkit een helder zicht gekregen op mijn competenties en vaardigheden. Nu weet ik welke richting ik uit wil. Dankjewel Mieke.

Ann Valvekens, zaakvoerder Plug de Dag, volgde programma ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht

Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen

Karolien Embo - Sint-Amands

Ellen Vanbuel - Brasschaat


Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt

Mieke Meynen - Kermt, bij Hasselt

Ingeborg Leën - Peer


Oost-Vlaanderen:

Katleen Straetmans - Landegem, bij Gent

Isabelle Decramer - Aalst

West-Vlaanderen

Isabelle Decramer - Damme


Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel

Isabelle Dewinkeler - Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)


Operational Passionista:

Valérie Gerardi - Operational Passionista


Zaakvoerder:

Katrin Van de Water - Zaakvoerster Antwerpen/Ibiza