Passion for Work team

Katrin Van de Water

Ik help je om Personal Branding in te zetten 
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek Aan

Zaakvoerster Passion for Work

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Van een burn-out naar een leven vol energie en een bedrijf met enthousiaste collega’s die al +2000 mensen naar hun droombaan of –bedrijf begeleiden. Dat is mijn verhaal.

April 2005. Ik zit thuis met een burn-out. Net geen 30 en volledig opgebrand. De reden? Na 3 jaar onderwijs en 5 jaar HR-ervaring in het bedrijfsleven gaf mijn job me geen energie meer. De vraag “Wat wil ik nu écht?” klonk steeds luider. Tot ik ermee moést ophouden. Ik vocht me een weg terug. Zocht naar ingrediënten die me energie gaven en legde ze samen. Mijn droom om ondernemer te worden kwam terug bovendrijven. En het keerpunt volgde toen ik Personal Branding ontdekte en ging toepassen.

In 2006 zag Passion for Work het levenslicht. Sindsdien help ik – samen met een team enthousiaste HR-professionals – hoogopgeleide 30’ers en 40’ers die worstelen met hun carrière.

Na een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen volgde ik opleidingen NLP, relatie- en communicatiewetenschappen, voice dialogue, Personal Branding, social media en ondernemerschap. En elk jaar investeer ik nog steeds 10%+ van mijn inkomsten in trainingen en seminars. Deze kennis deel ik graag met jou.

Het resultaat? Een bewezen methode die de passie terugbrengt in je carrière of bedrijf. Ook mijn team kent deze methode door en door. Ik ben Vlaamse, woonde 6 jaar in Nederland en woon twee weken per maand op Ibiza.

Ik vind het belangrijk dat een deel van onze omzet naar 5 kinderen in Uganda gaat zodat ook zij kunnen bouwen aan een mooie toekomst. Verder sponseren we het magazine Change Think Positive.

In mijn vrije tijd

reis ik, geniet ik van tijd doorbrengen met mijn dierbaren, ontdek ik het magische eiland Ibiza, lees en wandel ik…

Je ontmoet me tijdens een workshop Personal Branding, tijdens het groepsprogramma ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil', de VIP-coaching of online als beheerder van de Mastermindgroep.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:


Na een onderbreking van 7 jaar door ziekte miste ik de intellectuele uitdaging van mijn vorige job als coach en trainer. Ik vroeg Katrin om me te begeleiden in de zoektocht. Ze luisterde naar mijn levensverhaal en haar conclusie was: "Nelly, wees je authentieke zelf. Iemand die heel veel meemaakte en toch positief in het leven staat. Als jij kan vertellen hoe je dat deed, daar zal men naar luisteren, want dat is uniek". Dat kwam binnen! Dankzij Katrin ontdekte ik zo mijn missie. Als Narcismecoach begeleid ik nu mensen die in een privé of professionele relatie te maken hebben met narcisme om terug positief in het leven te staan. Bovendien wil ik meer aandacht vragen voor narcisme, dat veel te weinig gekend is. Dit is voor mij een nieuwe start. Dankjewel Katrin!

Nelly De Keye, narcismecoach, volgde VIP-coaching

Ik heb Passion for Work ontdekt via de talrijke en interessante artikels die Katrin post op Facebook.

De inlichtingen gegeven na onze eerste contact hebben mij overtuigd om het hele VIP coaching programma te volgen

Katrin levert goede analyse middelen en technieken in een heel respectvolle omgeving die u het vertrouwen geeft om al de volgende stappen met energie uit te voeren. De volledige dag doorbrengen met verschillende ondernemers is verrijkend en ontwikkelt zo meteen je netwerk.

De opvolgingsessies brengen al uw ideeën nog meer op een rijtje naar uw nieuwe gedefinieerde doel. Ik raad Katrin en haar coaching zeker aan.

Jean-Luc Matthys, zaakvoerder, D-InSight, volgde VIP-coaching

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht

Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen

Karolien Embo - Sint-Amands

Ellen Vanbuel - Brasschaat


Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt

Mieke Meynen - Kermt, bij Hasselt

Ingeborg Leën - Peer


Oost-Vlaanderen:

Katleen Straetmans - Landegem, bij Gent

Isabelle Decramer - Aalst

West-Vlaanderen

Isabelle Decramer - Damme


Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel

Isabelle Dewinkeler - Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)


Operational Passionista:

Valérie Gerardi - Operational Passionista


Zaakvoerder:

Katrin Van de Water - Zaakvoerster Antwerpen/Ibiza