Passion for Work team

Katleen Straetmans

Ik help je om Personal Branding in te zetten 
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Meer dan 17 jaar heb ik me als bio-ingenieur met hart en ziel ingezet voor milieu & klimaat. Vanuit een grote gedrevenheid en betrokkenheid ben ik in minder dan 10 jaar tijd doorgegroeid van projectingenieur bij een studiebureau, naar leidinggevende en vervolgens directeur-manager bij een lokale overheid. Maar ergens onderweg ben ik mezelf kwijtgeraakt, teveel ‘moetjes’ en te weinig zaken waar ik mijn passie in kwijt kon, maakten dat mijn batterijen niet meer konden opladen, met een burn-out tot gevolg.

Die burn-out is het begin gebleken van een persoonlijk bewustwordingsproces. Met behulp van yoga, shiatsu en chi-kong heb ik innerlijke rust leren ervaren. Door burnout-coaching volgde inzicht in (verkeerde) denkpatronen. En de ontdekking dat ik ‘indigo’ ben, gaf me niet alleen inzichten over het hoe & waarom ik ‘anders’ ben, maar ook handvatten om de nadelen die ik tot dan vooral ervaren had, om te buigen tot waardering voor deze kwaliteit.

Dankzij mijn burn-out heb ik ontdekt waar ik energie van krijg: mensen hun eigen potentieel laten ontdekken, waardoor ze vanuit hun persoonlijke kracht kunnen ‘ontknoppen’ en tot bloei komen. Ik zie mijn rol als die van ‘wegwijzer’: ik help je om zelf tot inzicht te komen door je aan te reiken wat je op dat moment nodig hebt. Ik kan daarvoor beroep doen op 10 jaar managementervaring, op mijn kwaliteiten en op diverse opleidingen rond burn-out & bore-out, trauma, indigo & hsp.

Grappig eigenlijk dat ik met dit werk ook nog steeds trouw blijf aan mijn eerste loopbaan… In een interessant artikel over de Maya-kalender las ik het volgende: ‘Wil je iets doen aan de opwarming van de aarde? Doe dan iets aan je innerlijke verhitting. Wij zijn innerlijk verhit, we zijn druk en gestresst. Als wij minder verhit zijn, zal dit zich terugvertalen naar de planeet.’

In mijn vrije tijd 

geniet ik van de kleine dingen van het leven samen met mijn gezin en vrienden. Ik hou van reizen, van de natuur, van bewegen, van diepgaande gesprekken en van een goed boek.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Katleen werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.

Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:


Een tijd geleden had ik het gevoel dat er 'obstakels' waren op en rond 'mijn werken' die een goed gevoel in de weg stonden. Waar zit het hem juist? Hoe komt het dat het niet vlot gaat? Wat zijn de mogelijkheden naar de toekomst? Ofnog : hoe kan ik terug de 'passie' vinden en de 'goesting' om te werken?

Een korte zoektocht naar een coach op internet en LinkedIn bracht me bij Katleen van Passion for Work. Een eerste telefoongesprek met haar was een aangename kennismaking en ik voelde meteen haar missie. Het had zoiets van een vriendelijke uitnodiging : als jij dat wil, kunnen we samen bekijken wat op dit moment voor jou onduidelijk is, ieder heeft zijn 'kracht' en als je die terug aanspreekt... just imagine that!

Tijdens het eerste gesprek filtert Katleen je eigen woorden en waarden en ze neemt ze je mee naar nog te ontginnen terrein. Ontkrachten van onwaarheden, bevestiging van wat je zeker weet en 'kind reminders' voor die zaken waar je niet meer aan dacht, maar ook vernieuwing naar wat voor jou andere mogelijkheden zijn in de toekomst. Ik vond op een leerrijke manier mijn eigen 'power' terug. Mijn volgende werkgever en volgende job heb ik zelf gekozen in functie van wat voor mij 'werkt'.

Na enkele weken was een nieuw contract binnen de Colruyt Group een feit. Bewust omgaan met hetgeen je belangrijk vindt in je leven, het straalt van je af en wordt zichtbaar voor je (werk)omgeving! Dit is het gevolg van het traject dat ik met Katleen heb doorlopen! Dank je Katleen!

Steven Pauwels, kandidaat zaakverantwoordelijke bij Dreamland, volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’.

Steven Pauwels, kandidaat zaakverantwoordelijke bij Dreamland, volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’.

Onrustig slapen, werken tot ’s avonds laat, gefrustreerd om grote en kleine dingen, opgejaagd, het gevoel geen controle meer te hebben op mijn leven,… zo voelden de laatste maanden aan voordat ik met Passion for Work aan de slag ging.


Met Katleen, loopbaancoach, ging ik op zoek naar de antwoorden op vragen als ‘wie ben ik?’, ‘ wat doe ik graag?’, ‘waar wil ik naar toe?’. Samen met de inzichten over mezelf, kwam de rust in mijn leven terug, zowel professioneel, als privé .


Zelfs een jaar later blijft ik deze rust ervaren. Een ongelooflijke verademing die ik iedereen toewens!

Tanja Bauwens, HR experte, volgde ‘In 5 stappen weten wat ik wil’

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht

Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen

Karolien Embo - Sint-Amands

Ellen Vanbuel - Brasschaat


Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt

Mieke Meynen - Kermt, bij Hasselt

Ingeborg Leën - Peer


Oost-Vlaanderen:

Katleen Straetmans - Landegem, bij Gent

Isabelle Decramer - Aalst

West-Vlaanderen

Isabelle Decramer - Damme


Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel

Isabelle Dewinkeler - Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)


Operational Passionista:

Valérie Gerardi - Operational Passionista


Zaakvoerder:

Katrin Van de Water - Zaakvoerster Antwerpen/Ibiza