Passion for Work team

Ingeborg Leën

Ik help je om Personal Branding in te zetten
zodat jij je droombaan of droombedrijf realiseert.

Vraag een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aan

Word ik jouw coach?

Om mij alvast beter te leren kennen, deel ik je graag mijn verhaal…

Mensen helpen… dat was het enige heldere doel dat ik had toen ik meer dan 25 jaar geleden een studiekeuze moest maken. 

Met het diploma Psychologie en lerarenopleiding rolde ik onmiddellijk het secundair onderwijs in, waar ik kansen kreeg om verschillende jobs uit te oefenen: leraar, leerlingenbegeleider, stagebegeleider, coördinator. 


Sinds 2012 combineer ik dit met een bijberoep als zelfstandig trainer. Het geven van communicatietrainingen, mentoropleidingen en teambuildingsessies rond kwaliteiten gaf me meer zelfkennis en zelfontplooiing. Boeiend om volwassenen te verbinden en te inspireren tot (h)erkenning en verandering. Het begin van een zoektocht naar meer, naar anders.


Mijn zoektocht bracht me bij Passion for Work. Ik volgde “In 5 stappen weten wat ik wil”, ontdekte mijn eigen E=mc2 en leerde mijn bore-out te herkennen. In de spiegel die mijn loopbaancoach me voorhield werd alles helder. Ik ontdekte door wie ik graag gebeld wou worden.


Ik probeerde de principes van Personal Branding zo goed mogelijk toe te passen en maakte zichtbaar wat mijn missie en passie is: mensen en teams coachen om (terug) in hun eigen kracht te staan.

Resultaat: een nieuwe deeltijdse functie op school als lerarencoach en meer ruimte om mijn praktijk als trainer en coach uit te breiden. Het deurtje van mijn gouden kooi ging open. En op een mooie dag wérd ik gebeld… door Passion for Work!


Wat mij in loopbaancoaching zo aanspreekt, is dat je mensen in een relatief kort traject met een krachtige methodiek verder op weg kan zetten. Door zelf te ondervinden hoe Personal Branding kan werken, weet ik welke energie en kansen hierdoor vrij kunnen komen. Andere mensen hierin mogen coachen, is een droom die werkelijkheid wordt.


In mijn vrije tijd

geniet ik van het samenzijn met mijn 5 mannen (mijn partner, onze 3 zonen en hond), wandelen met vriendinnen, bijkletsen op een gezellig terrasje. Ik vind het zalig om helemaal onder te duiken in een goed boek. Ik haal energie uit ontmoeten en ont-MOETEN. “Niks doen” doe ik graag en het liefst in de warmte van een stralende zon.


Wil je weten wat ik voor je kan betekenen en of we bij elkaar passen? Vraag hieronder een gratis telefonisch kennismakingsgesprek met mij aan. En laten we samen werken naar jouw droombaan of droombedrijf.

Ingeborg werkt als zelfstandig consultant voor Passion for Work.


Direct een gratis telefonisch kennismakingsgesprek aanvragen:

Bel ons op +32 (0)3 336.08.66 of gebruik onderstaand formulier:


Wat ik zeer belangrijk vond in de begeleiding is de (h)erkenning van het verhaal dat ik vertelde. Ingeborg kon zich inleven in hetgeen waarover ik sprak, want ze deelde soortgelijke ervaringen. En nét dat had ik nodig om heel de verandering op gang te brengen. Een extra duwtje in de rug door een onafhankelijk iemand die me begeleidde in de stappen die ik nam om als zelfstandige Welzijnscoach aan de slag te gaan. Via het op maat uitgewerkte 7-stappenplan van mijn loopbaancoach, versnelde ik heel de opstart van mijn thuispraktijk.

We babbelden urenlang over mijn motivatie, mijn angsten, mijn dromen, mijn kwaliteiten, mijn valkuilen, mijn energiegevers en zoveel meer! Ingeborg leerde mij ook hoe ik via sociale media een groot netwerk kan uitbouwen. Hoe ik mijn niche bepaal, hoe ik mij extern profileer, hoe ik eraan toe kom om te zorgen dat net die mensen mij vinden die ik in mijn praktijk wil begeleiden.

Ik ben blij met de stap die ik zette naar loopbaanbegeleiding via Passion for Work! Het resulteerde exact tot de essentie van wie ik ben en wat ik wil doen als hoogsensitieve ondernemer. Na mijn burn-out werk ik nog steeds als maatschappelijk assistente bij mijn werkgever, maar sedert 1 april 2017 ook voor mezelf als Welzijnscoach in Peer. Mijn missie? Hoogsensitieve volwassenen begeleiden in een burn-out die zoekende zijn naar de essentie van hun leven door hen inzichten en handvaten aan te reiken, zodat zij zelf de regie van hun leven bepalen. De naam van mijn coaching praktijk? EssenSY! 

Selma Yaylagul, volgde programma ‘In 7 stappen bereiken wat ik wil’ voor ondernemers.

Selma Yaylagul, zaakvoerster EssenSY

Overzicht alle coaches:

Antwerpen:

Karin Cammaerts - Burcht, bij Zwijndrecht

Anja Van Nueten - Noorderwijk, bij Herentals

Linda Kleingeld - Antwerpen én Lint, bij Lier-Mechelen

Karolien Embo - Sint-Amands

Ellen Vanbuel - Brasschaat


Limburg:

Catherine Hoogmartens - Kuringen, bij Hasselt

Mieke Meynen - Kermt, bij Hasselt

Ingeborg Leën - Peer


Oost-Vlaanderen:

Katleen Straetmans - Landegem, bij Gent

Isabelle Decramer - Aalst

West-Vlaanderen

Isabelle Decramer - Damme


Vlaams-Brabant/Brussel:

Ruth Verhasselt - Relegem (Asse), bij Brussel

Isabelle Dewinkeler - Diest en Korbeek-Lo (bij Leuven)


Operational Passionista:

Valérie Gerardi - Operational Passionista


Zaakvoerder:

Katrin Van de Water - Zaakvoerster Antwerpen/Ibiza